Prințul William și Kate Middleton surprind pe toată lumea. Ce decizie surpriză au luat

Prințul William și Kate Middleton surprind pe toată lumea. Ce decizie surpriză au luat
Printul William si Kate Middleton surprind pe toata lumea

Kate Middleton și prințul William au dat lovitura. Ce decizie surpriză au luat ducele și ducesa de Cambridge și cum au reacționat fanii lor din Europa și Statele Unite ale Americii. Nimeni nu se aștepta la o asemenea lovitură.

Prințul William și Kate Middleton surprind pe toată lumea

Ducele și ducesa de Cambridge le-au pregătit o surpriză de proporții uriașe fanilor săi din toate colțurile lumii. Prințul William și Kate Middleton au anunțat, marți, 4 mai, că și-au deschis un canal oficial de Youtube.

Clipul de 25 de secunde, postat miercuri pe canalele lor de socializare, se deschide cu imagini care-i surprinde pe ducii de Cambridge relaxându-se pe o canapea acasă, în Norfolk. Prințul William și Kate Middleton vor apărea în clipuri exclusive postate pe popularul site de partajare a videoclipurilor în următoarele luni.

Arătând spre cameră, prințul William îi spune soției sale să aibă grijă la ceea ce spune „pentru că acești tipi filmează totul”, iar Kate Middleton răspunde, râzând, cu un simplu „știu”.

La finalul videoclipului, Kate i-a spus, în glumă, soțului ei că „nu trebuie să-ți rostogolești R-urile”. Cuplul regal și-a schimbat, de asemenea, numele de pe Instagram în „Ducele și ducesa de Cambridge”, în loc de „Kensington Royal” așa cum scria anterior.

Prințesa Charlotte a împlinit șase ani

Chiar săptămâna trecută, ducii de Cambridge au lansat un clip al familiei lor, de la casa lor din Norfolk, pe dunele de nisip de pe o plajă din apropiere. Video-ul a fost publicat cu ocazia celei de-a zecea aniversare a nunții lor, eveniment care a avut loc în primăvara anului 2011.

Videoclipul respectiv, postat miercuri, 5 mai, arată o succesiune de scurte clipuri ale cuplului care vizitează Bhutanul, Kate încercând să tragă cu arcul și pe prințul William pilotând un elicopter, în timp ce ducesa se întâlnește cu câțiva copii.

Nepotul reginei Elisabeta este, de asemenea, prezentat în timpul unei vizite la casa de copii „The Passage” din Londra. De asemenea, duminică, 2 mai, ducele și ducesa de Cambridge au postat o fotografie superbă cu micuța prințesă Charlotte, care a împlinit șase anișori.

Cum au condus ducii de Cambridge un tractor, pentru prima dată, la o fermă

Pentru că nu au cunoscut niciodată treburile de câmp și nici cum se desfășoară viața în mediul rural, prințul William și Kate Middleton au vizitat, marți, 4 mai, o familie de fermieri din Durham. S-au distrat, au mâncat, s-au plimbat și au condus, pentru prima dată în viața lor, un tractor, experiență pe care au spus că ar repeta-o, cu siguranță.

Kate Middleton și soțul ei au făcut o impresie foarte bună proprietarilor  Clare Wise și Stewart Chapman. Ducesa a purtat un pulover stil Fair Isle, o jachetă kaki și blugi skinny, la care a asortat o pereche de cizme lungi, fără toc. Prințul William a purtat o haină căptușită, pantaloni albaștri și cizme.

 „Amândoi erau foarte buni. William mi-a povestit cum se folosește tehnologia GPS în elicoptere”, a declarat fermierul Stewart potrivit hellomagazine.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI