Prințul William și Kate, gest inedit la viața lor. Ce au făcut pentru prima oară, chiar zilele astea VIDEO

Prințul William și Kate, gest inedit la viața lor. Ce au făcut pentru prima oară, chiar zilele astea VIDEO
Prințul William și Kate, gest inedit. Au trăit pentru prima dată această experiență

Curioși să vadă cum este viața la țară, dar în special cum e să conduci un tractor, prințul William și soția Kate au mers la o fermă din nord-estul Angliei unde au și-au pus visul în aplicare. Detalii despre aventura cuplului regal.

Prințul William și Kate, experiență unică în viață. Au condus un tractor la o fermă din Durham

Ducele și ducesa de Cambridge s-au îndreptat marți spre o fermă, pentru a vizita o familie de fermieri din Durham. Cuplul regal, care își va marca joi cea de-a zecea aniversare a nunții, a avut o zi distractivă și a acceptat provocarea de a conduce un tractor. La primul lor angajament public comun în afara Londrei din decembrie, William și Kate au vizitat Manor Farm, de lângă Darlington, alături de proprietarii Clare Wise și Stewart Chapman.

Clare și Stewart, părinții a trei copii și câștigători ai ”Sheep Farmer of the Year 2018”, au povestit cuplului regal cum se concentrează pe protejarea sănătății și bunăstarea animalelor lor și cum lucrează pentru a îmbunătăți productivitatea, stimulând în același timp sustenabilitatea.

Au lăsat o impresie bună fiermierilor 

Kate a fost îmbrăcată într-un pulover stil Fair Isle, o jachetă kaki, cizme și blugi skinny, la care a asortat o pereche de cizme lungi, fără toc. William a purtat o haină căptușită, pantaloni într-o nuanță de albastru și cizme.

Fermierul Stewart, în vârstă de 51 de ani, care a stat lângă prinț și soția lui în timpul călătoriei cu tractorul, a declarat ulterior: „Amândoi erau foarte buni. William mi-a povestit cum se folosește tehnologia GPS în elicoptere”, potrivit hellomagazine.com. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI