22 aug. 2022 | 15:39

Prinţul William şi Kate Middleton se mută din Londra. Cum arată Adelaide Cottage şi care e motivul schimbării

Monden
Prinţul William şi Kate Middleton se mută din Londra. Cum arată Adelaide Cottage şi care e motivul schimbării
William și Kate vor plăti valoarea de piață a proprietății din fondurile lor private

Prinţul William şi Kate Middleton se mută din Londra! Ultimele informații pun sub semnul întrebării relația dintre regina Mamă, Prinţul William şi Kate Middleton. Presa britanică vorbește de decizia celor doi de a se muta într-o nouă locuință. Prințul William și Kate se vor muta împreună cu cei trei copii ai lor, la Adelaide Cottage, o casă frumoasă din secolul al XIX-lea.

Decizie sub semnul întrebării. Prinţul William şi Kate Middleton se mută din Londra

Conform publicației DailyMail, Prinţul William şi Kate Middleton se mută din Londra. Cei doi au luat dedcizia de a se muta împreună cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, la Adelaide Cottage, în Windsor, și îi vor trimite la prestigioasa școală Lambrook School din apropiere, în valoare de 21.000 de lire sterline pe an, spun cei de la DailyMail.

Ducele și ducesa de Cambridge plănuiesc mutarea în Berkshire încă de anul trecut. Conform publicației britanice, asistenții regali au dezvăluit acum că, din septembrie, copiii lor vor merge la aceeași școală, la 11 km de noua lor casă.

William și Kate, ambii în vârstă de 40 de ani, se află în prezent la Palatul Kensington din Londra. Conform surselor, cei doi doresc să le ofere celor mici o educație la țară. În celași timp, dorința acestora este de a fi mai aproape de părinții ducesei, Michael și Carole Middleton.

„Aceasta este o decizie pe care doi părinți au luat-o pentru a le oferi copiilor lor un start cât mai normal posibil. KP poate fi un pic de un acvariu.

Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte și Louis un pic mai multă libertate decât au trăind în centrul Londrei.

Este în mare parte o decizie care a fost condusă de copii”; a declarat o sursă apropiată pentru DailyMail.

Odată mutați, cuplul va fi acum și mai aproape de apartamentele private ale reginei de la Castelul Windsor. Cu toate astea vor păstra ca bază în capitală apartamentul cu 20 de camere de la Palatul Kensington.

Acesta va fi, de asemenea, birourile pentru personalul lor. De asemenea, soții Cambridge intenționează să păstreze și o a treia proprietate. Este vorba de actuala lor casă de țară de la Anmer Hall. Conacul se  află pe domeniul Sandringham al Reginei, în Norfolk.

William și Kate vor să fie mai aproape de regină

Se înțelege că William și Kate vor să fie mai aproape de regină. În ultima perioadă, Regina Mamă a suferit diverse probleme de sănătate în ultimul an. Acest lucru îi va poziționa într-o nouă eră în care vor prelua roluri regale mai importante.

Adelaide Cottage va fi cea de-a patra proprietate a cuplului William și Kate, dacă mai include și o casă de vacanță în Scoția. William a primit cabana Tam-Na-Ghar de pe domeniul Balmoral de la străbunica sa, regina-mamă, în 2002.

Cum arată Adelaide Cottage, o casă frumoasă din secolul al XIX-lea

Familia Cambridges va folosi Adelaide Cottage, o casă frumoasă din secolul al XIX-lea, ca bază. Surse apropiate spun că regina le-a dat permisiunea de a închiria cabana cu patru dormitoare.

Adelaide Cottage a fost construită pentru regina Adelaide în 1831 și este situată la zece minute de mers pe jos de castelul Windsor, în parcul privat Home Park.

Se știa că William și Kate au ales pentru copiii lor școala pregătitoare Lambrook, cu 52 de acri de teren, unde taxele de școlarizare vor costa peste 50.000 de lire sterline pe an.

Palatul Kensington a confirmat că familia se va muta la Adelaide Cottage înainte de începerea semestrului școlar.

„Altețele lor regale sunt extrem de recunoscători față de Thomas’s Battersea. George și Charlotte au avut un început fericit al educației lor din 2017 și, respectiv, 2019.

Sunt încântați că au găsit o școală pentru toți cei trei copii ai lor care împărtășește un etos și valori similare cu Thomas’s.”, spun aceleași surse.

Adelaide Cottage fusese anterior vehiculată ca locuință pentru tinerii căsătoriți, prințul Harry și Meghan, în 2018.  Cei doi au locuit la început în Nottingham Cottage de la Palatul Kensington, înainte de a se muta la Frogmore Cottage din Windsor.

Noua lor casă de la Adelaide Cottage este situată în inima parcului Home Park al Crown Estate, departe de ochii curioșilor. Mutarea este în concordanță cu dorințele regretatei mame a prințului William, prințesa Diana.

Se spune că ar fi făcut eforturi pentru ca el și fratele său să aibă o „viață normală”, în ciuda statutului lor regal. Schimbarea înseamnă, de asemenea, că familia Cambridges va fi aproape de casa părinților ducesei.

oții Middleton locuiesc la 45 de minute cu mașina în satul Bucklebury.

VEzși și: Ce i-a scris Prințul William mamei sale. Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

„Este un lucru la care s-au gândit mult”

O sursă regală a declarat că William și Kate au fost foarte conștienți de modul în care mutarea lor contrastează cu criza costului vieții care afectează națiunea.

Întrebată dacă cuplul a fost conștient de dificultățile economice cu care se confruntă mulți dintre cei care nu și-ar putea permite astfel de oportunități, sursa a spus:

„Este un lucru la care s-au gândit mult. Este o decizie pe care nu au luat-o cu ușurință.

Ar fi fost extrem de dificil pentru ei să continue dacă ar fi fost stabiliți în Norfolk.

Ceea ce au făcut practic le permite să pună copiii pe primul loc. Dar și să continue să facă ceea ce fac, în fiecare zi.”

William și Kate vor plăti valoarea de piață a proprietății din fondurile lor private. Banii nu sunt din cei ai contribuabililor prin intermediul subvenției suverane, și își vor suporta singuri costurile de mutare.

PlaySport
Anunț sumbru despre familia regală, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer! Ce se va întâmpla cu William după moartea Regelui Charles
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Ce salarii mizerabile aveau angajaţii de la Gaşca Zurli. Un fost component al trupei a rupt tăcerea: "Am lucrat de luni pana duminică, până la unu noaptea!"
Capital.ro
Schimbare pentru românii cu BULETIN. Vor fi verificați de la distanță
EVZ.ro
O celebră judecătoare a murit într-un mod stupid. Toți sunt consternați
Adevarul
O manichiuristă din București se laudă cu câștigurile dintr-o singură zi: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării” VIDEO
BZI.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra! Tânăra nevăzătoare este virală în mediul online! – VIDEO
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Atentie, imagini sensibile! Un martor cheie a postat imagini de la crima care a socat Romania. FOTO
Redactia.ro
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Digisport.ro
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru”
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Biroul gigant al Google. Centru de yoga și spa pentru angajați, probleme la conexiunea WI-FI
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Anunț trist despre Prințesa de Wales. Un celebru medic spune adevărul despre Kate Middleton
Capital.ro
Românii care nu vor primi niciun ban în plus la pensie, după recalculare. Anunțul lui Daniel Baciu: ”Pensia va rămâne pe loc pentru un an!”
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Probleme la Legea Pensiilor: se cere RECALCULAREA sumelor de bani pentru unii seniori
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro