Ce i-a scris Prințul William mamei sale. Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

Ce i-a scris Prințul William mamei sale. Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani
Prinţul William, scrisoare emoţionantă în ziua în care Prinţesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

Prințesa Diana ar împlini 61 de ani anul acesta, iar Prințul William a împărtășit o scrisoare emoționantă cu această ocazie. În ziua în care Prințesa ar fi împlinit 61 de ani, Harry și William au stat despărțiți. Cu toate acestea, Ducele de Sussex le-a mulțumit câștigătorilor premiului Diana pentru faptul că „i-au păstrat focul viu”. Pe de cealaltă parte, Prințul William a trimis o scrisoare emoționantă.

Prințul William, scrisoare pentru Prințesa Diana în ziua în care ar fi împlinit 61 de ani

Prințul William nu a fost prezent la ceremonie, însă a transmis o scrisoare câștigătorilor. Acesta le-a transmis că mama sa ar fi fost foarte mândră de ceea ce au realizat. Premiile Diana recompensează persoanele cu vârste cuprinse între 9 și 25 de ani pentru acțiunile lor umanitare și sociale.

„Mama mea mi-a insuflat mie şi tuturor dintre noi dorinţa de a vorbi şi de a lupta pentru o lume mai bună. Iar acum, ca soţ şi părinte, vocea mamei mele este şi mai puternică în viaţa mea. Voi toţi i-aţi păstrat vocea vie, arătând lumii cum contează fiecare acţiune mică, cum bunătatea este încă apreciată şi cum lumea noastră poate fi mai bună dacă alegem să o facem să fie aşa. Tuturor celor care au luat parte la această după-amiază, să ştiţi că deja faceţi diferenţa şi avem nevoie de voi să continuaţi să faceţi diferenţa. Nu renunţaţi niciodată la ideea că fiecare dintre voi poate crea o schimbare de durată şi atât de necesară”.

Mesajul transmis de Prințul Harry în timpul premiilor Diana

Prințul Harry a adus un omagiu moștenirii mamei sale, prezentând premiile Diana, chiar la cea de-a 61 aniversare a Prințesei Diana, relatează Daily Mail. Ducele a împărtășit cu cei prezenți o serie de clipuri video către tinerii laureați în cadrul ceremoniei virtuale. Aceasta a fost difuzată vineri după-amiază. Prințul Harry a transmis că nu trece o zi în care să nu se gândească la ea.

„Nu a existat o zi în ultimele două decenii şi jumătate în care să nu mă gândesc la emoţia pe care a lăsat-o, nu doar asupra mea şi a fratelui meu, ci asupra vieţilor noastre, a tuturor.

Văd moştenirea lăsată de ea în voi toţi. Văd moştenirea ei într-o comunitate Diana Award care se întinde pe mai multe generaţii. Îi văd moştenirea de fiecare dată când mă întâlnesc cu familii, tineri şi copii din toate colţurile lumii. Şi văd moştenirea lăsată de mama mea atunci când mă uit la proprii mei copii în fiecare zi”.

Citește și: Kate Middleton, apariție de zile mari la un eveniment. A fost asemănată cu Prințesa Diana