12 feb. 2020 | 18:49

Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Monden
Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte
Prințul William, în scaun cu rotile

Recent, prințul Charles și soția sa, Camilla, au participat, alături de ducii de Cambridge, la o vizită desfășurată la o instituție ce se ocupă de reabilitarea militarilor răniți pe câmpul de luptă. Numai apariția prințului William a șocat pe toți aflați la eveniment, înfățișându-se în scaun cu rotile.

Prințul William, apariție în scaun cu rotile

Nu de mult, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall,, alături de ducii de Cambridge, au participat la o vizită care a avut loc la o instituție ce se ocupă de reabilitarea militarilor răniți pe câmpul de luptă. Cu această ocazie, Kate a demonstrat încă o dată că poate primi titlul de ”cea mai elegantă ducesă” și că alegerile sale vestimentare sunt impecabile. Ea a purtat o creație semnată de către celebrul designer britanic Alexander McQueen, iar apariția sa a fost una care nu a putut fi trecută cu vederea. Kate a optat pentru culoarea bleumarin, iar machiajul purtat a fost precum întotdeauna, unul discret.

Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Prințul William, în scaun cu rotile

După ce a adunat toate privirile în jurul său, ducii de Cambridge au discutat cu pacienții internați la acest centru despre rolul cheie pe care îl joacă sănătatea mintală în procesul de reabilitare în urma traumelor fizice și psihice provocate de prezența pe fronturile de luptă. Pentru a încălzi atmosfera, ducesa a împărțit zâmbete în jur, iar prințul William a acceptat să joace un meci de baschet, punându-se în situația pacienților bolnavi. Astfel, s-a așezat într-un scaun de rotile și a încercat să marcheze pentru echipa din care a făcut parte, potrivit dailymail.co.uk.

Context

Casa Regală a Marii Britanii a fost în centrul atenției atunci când prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a renunțat la titluri și a duce o viață separată de ceilalți membri, în Canada. Familia regală încearcă să revină la activitățile obișnuite după plecarea ducilor de Sussex, așa că, în urmă cu câteva zile, prințul Charles și Camilla Bowles au participat alături de William și Kate Middleton la o vizită oficială.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro