Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte
Prințul William, în scaun cu rotile

Recent, prințul Charles și soția sa, Camilla, au participat, alături de ducii de Cambridge, la o vizită desfășurată la o instituție ce se ocupă de reabilitarea militarilor răniți pe câmpul de luptă. Numai apariția prințului William a șocat pe toți aflați la eveniment, înfățișându-se în scaun cu rotile.

Prințul William, apariție în scaun cu rotile

Nu de mult, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall,, alături de ducii de Cambridge, au participat la o vizită care a avut loc la o instituție ce se ocupă de reabilitarea militarilor răniți pe câmpul de luptă. Cu această ocazie, Kate a demonstrat încă o dată că poate primi titlul de ”cea mai elegantă ducesă” și că alegerile sale vestimentare sunt impecabile. Ea a purtat o creație semnată de către celebrul designer britanic Alexander McQueen, iar apariția sa a fost una care nu a putut fi trecută cu vederea. Kate a optat pentru culoarea bleumarin, iar machiajul purtat a fost precum întotdeauna, unul discret.

Prințul William, în scaun cu rotile. Apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte
Prințul William, în scaun cu rotile

După ce a adunat toate privirile în jurul său, ducii de Cambridge au discutat cu pacienții internați la acest centru despre rolul cheie pe care îl joacă sănătatea mintală în procesul de reabilitare în urma traumelor fizice și psihice provocate de prezența pe fronturile de luptă. Pentru a încălzi atmosfera, ducesa a împărțit zâmbete în jur, iar prințul William a acceptat să joace un meci de baschet, punându-se în situația pacienților bolnavi. Astfel, s-a așezat într-un scaun de rotile și a încercat să marcheze pentru echipa din care a făcut parte, potrivit dailymail.co.uk.

Context

Casa Regală a Marii Britanii a fost în centrul atenției atunci când prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a renunțat la titluri și a duce o viață separată de ceilalți membri, în Canada. Familia regală încearcă să revină la activitățile obișnuite după plecarea ducilor de Sussex, așa că, în urmă cu câteva zile, prințul Charles și Camilla Bowles au participat alături de William și Kate Middleton la o vizită oficială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI