Motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William nu zboară cu același avion. Este înfiorător

Motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William nu zboară cu același avion. Este înfiorător
De ce Kate Middleton și Prințul William nu zboară niciodată cu același avion

Britanicii au luat la cunoștință de-a lungul timpului că există anumite obiceiuri diferite, unele chiar înfiorătoare, în cadrul familiei Regale din Marea Britanie. De ce Kate Middleton și Prințul William zboară cu avioane diferite?

Kate Middleton și Prințul William nu zboară cu același avion

Tradițiile și obiceiurile stricte și pe alocuri bizare din familia Regală a Marii Britanii surprind din nou. Membrii familiei nu fac deloc economie în ceea ce privește zborul cu avionul. Cu toate astea, există un motiv întemeiat pentru care ei călătoresc separat. Moartea recentă și bruscă a lui Kobe Bryant se pare că a adus în prim-plan câteva reguli de la care familia britanică s-a eschivat.

Familia Ducilor de Cabridge a zburat de nenumărate ori împreună în Canada, Polonia și Germania, dar de acum nu se va mai putea întâmpla acest lucru. Prnțului William, lui Kate și copiilor lor le este interzis să mai călătorească împreună. O regulă impusă la Buckingham arată că Prințul George va fi obligat să zboare separat de tatăl său după ce va împlini 12 ani.

Motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William nu au voie să zboară împreună
Motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William nu au voie să zboară împreună

Care este motivul pentru care Ducii de Cambridge călătoresc separat?

Motivul este simplu! În cazul unei tragedii, țara nu poate rămâne fără conducător, astfel că trebuie ca moștenitorii la tron să zboare separat. În acest context, succesiunea la tron este asigurată de către următorul membru al familiei în linie directă. Această regulă nu este respectată doar în Marea Britanie, ci și în Statele Unite ale Americii, unde președintele și vicepreședintele nu circulă niciodată cu aceeași aeronavă.

Amintim că Kobe Bryant, cunoscutul sportiv care s-a stins într-un accident aviatic, avea o înțelegere cu soția sa să nu zboare niciodată împreună. Cei doi au stabilit ca în cazul unei tragedii, unul din părinți să rămână în viață pentru copii. Kobe se afla la bord cu fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani. Micuța s-a stins și ea alături de tatăl său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI