17 dec. 2020 | 23:49

Prințul Harry și Meghan Markle, o nouă mutare de milioane de dolari. Decizia celebrului cuplu regal

Știri generale
Prințul Harry și Meghan Markle, o nouă mutare de milioane de dolari. Decizia celebrului cuplu regal
Cuplul regal a luat o decizie de milioane de dolari

Se pare că celebrul cuplu regal o duce din ce în ce mai bine. Prințul Harry și Megan Markle au semnat un contract cu Spotify. Cei doi vor avea un podcast pe platforma Spotify, asta după ce au semnat pentru 100 de milioane de lire sterline cu Netflix.

Prințul Harry și Meghan Markle, o nouă mutare de milioane de dolari

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să construiască un imperiu de miliarde de dolari prin intermediul acestui podcast. Chiar luna aceasta va avea loc prima emisie. Cei doi vor produce și găzdui propriile spectacole ca parte a noului format Archewell Audio – începând cu un ”special de vacanță” care ”ridică publicul din întreaga lume”. Contractul cu platforma Spotify vine după ce aceștia au anunțat semnarea unei înțelegeri cu Netflix.

”Discutăm cu niște oameni uimitori care își vor împărtăși amintirile care au contribuit la modelarea acestui an. După cum știm, acesta a fost unul dificil pentru toată lumea”, a relatat Meghan Markle.

”Atât de mulți oameni au suferit atât de multă durere în acest an, suferind pierderi și o cantitate uriașă de incertitudine, dar merită menționat faptul că 2020 ne-a conectat în moduri pe care nu le-am fi putut imagina niciodată. Prin acte nesfârșite de compasiune și bunătate”, a completat-o prințul Harry.

La începutul lunii ianuarie, prințul Harry și Meghan Markle au anunțat  că renunță la titlurile lor din familia regală britanică și că vor să devină independenți din punct de vedere financiar.

Harry și Meghan au pus iar mâna pe bani

Conform contractului pe care l-au semnat, compania celor doi, Archwell Audio o să creeze programe exclusiv pentru Spotify. Între acestea se află și podcast-uri care pe care ei le găzduiesc. Scopul producțiilor este de a ”construi o comunitate prin experiențe, povești și valori împărtășite”.

Așadar, primul podcast Archewell Audio este așteptat să apară în 2021. Însă, înainte de aceasta, companiile o să lanseze un program special pentru Sărbători care va fi găzduit de prințul Harry și Meghan Markle, care va cuprinde ”povești despre speranță și compasiune”.

”Ce ne place la podcast-uri este că ne amintesc tuturor să luăm o pauză și chiar să ascultăm, să ne conectăm fără a fi distrași.

Având în vedere provocările 2020, nu a fost vreodată un moment mai bun să facem asta, pentru că atunci când ne putem auzi reciproc și putem auzi poveștile fiecăruia, ne este amintit cât de interconectați suntem”, au declarat într-un comunicat ducii de Sussex.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
O mare greșeală la examenul auto. Mulți elevi o comit
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro