Prinţul Harry şi Meghan Markle, umiliți din nou de familia regală. Se va întâmpla weekendul acesta

Prinţul Harry şi Meghan Markle, umiliți din nou de familia regală. Se va întâmpla weekendul acesta
Printul Harry si Meghan Markle, umiliti din nou de familia regala. Se va intampla weekendul acesta

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi marii absenți ai celui mai important eveniment celebrat în acest weekend la Londra. Ducele și ducesa de Sussex au interzis să urce la balconul Palatului Buckingham, în cadrul ceremoniei Jubileului de platină al Reginei Elisabeta. Nici Prințul Andrew nu va fi prezent. Care este motivul.

De ce nu vor fi prezenți Meghan Markle și Prințul Harry la Jubileul Reginei

Pentru a sărbători Jubileul Reginei Elisabeta, presa internațională scrie că monarhul a decis că numai membrii activi ai familei regale să i se alăture pe balconul de la Palatul Buckingham.

Așadar, fiul Reginei, Prințul Andrew, precum și ducele și ducesa de Sussex nu vor fi alături de ea pentru a sărbători Jubileul de Platină, eveniment grandios ce are loc în weekendul 7 – 8 mai, la Londra. Regina Elisabeta devine primul monarh britanic ce conduce timp de 70 de ani.

Oamenii s-au tot întrebat, în ultimele săptămâni, dacă Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor fi prezenți la celebrarea Jubileului Reginei Elisabeta, iar acum confirmarea de la Palatul Buckingham pune capăt zvonurilor.

Internauții au fost surprinși de faptul absența Prințului Harry, în special în urma ultimelor sale declarații, în care nepotul monarhului a vorbit despre relația specială pe care o are cu bunica sa, Regina Elisabeta și cât de fericit a fost să o revadă în săptămâna în care fiul regretatei Lady Di i-a făcut o scurtă vizită, în drumul său spre Jocurile Invictus de la Haga.

Pe lângă ducii de Sussex, Prințul Andrew, fiul Reginei, nu va avea acces la balconul roial, după ce ducele de York a fost deposedat de patronajul regal și titlurile militare din cauza acuzațiilor de abuz sexual care au fost aduse împotriva lui.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat prezența la Jubileu

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor fi prezenți la Londra, pentru a celebra Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, chiar dacă nu vor avea acces la balconul regal. Ducele și ducesa de Sussex au călătorit alături de copiii lor, Archie, 3 ani, și Lilibet, 11 luni.

Cu toate acestea, au existat avertismente în această seară că simpla prezență a cuplului înapoi în Marea Britanie amenință să umbrească festivitățile.

 „Au fost forțați să accepte un rol retrogradat – grupați cu toate celelalte VIP-uri – dar sunt în mod clar disperați să nu fie excluși. Dacă Palatul nu este deosebit de atent, Harry și Meghan vor fura lumina reflectoarelor în beneficiul lor.

Sperăm că ducele și ducesa de Sussex vor fi ținuți ferm în frâu pentru a evita ca interesele lor egoiste să domine celebrarea serviciului uimitor al Reginei în Marea Britanie.”, a declarat autorul regal Tom Bower pentru Daily Mail.