Prințul Harry și Meghan Markle au trădat-o pe Regina Elisabeta. S-a aflat adevărul: Prințul William a rămas fără cuvinte

Prințul Harry și Meghan Markle au trădat-o pe Regina Elisabeta. S-a aflat adevărul: Prințul William a rămas fără cuvinte
Regina Elisabeta, tradata de Harry si Meghan Markle

S-a aflat ce s-a întâmplat după ce prințul Harry și Meghan Markle au făcut anunțul prin care au renunțat la titlurile nobiliare ale Casei Regale din Anglia. Prințul William a rămas fără cuvinte, considerând că prințul Harry și Meghan Markle au trădat-o pe Regină. Dezvăluirea a fost făcută în cartea ”Bătălia fraților”, scrisă de Robert Lacey.

Șoc în familia regală. Prințul Harry și prințul William nu își mai vorbesc. Motivul, halucinant

Prințul William a fost complet tulburat și orbit atunci când Harry și Meghan și-au anunțat decizia de a renunța la titlurile lor de la Curtea Reală a Angliei, scrie mirror.co.uk. Acesta a simțit că prințul Harry și Meghan Markle au trădat-o pe Regină. Ducele și ducesa de Sussex tocmai ce se întorseseră dintr-o pauză de iarnă pe insula Vancouver și doreau să discute ce aveau de gând să facă  și cu ceilalți membri ai familiei regale.

Atunci, Regina ar fi spus că familia se poate întâlni abia la sfârșitul lunii ianuarie 2020. Harry și Meghan Markle au luat la cunoștință cele spuse de Regină și au hotărât să facă anunțul prin care renunțau la tilurile Casei Regale pentru a începe o nouă viață în America, lucru care s-a înâmplat pe data de 8 ianuarie 2020, până în termenul dat de Regina Elisabeta.

Harry si William nu-si mai vorbesc
Harry si William nu-si mai vorbesc

Când s-a produs ruptura dintre fiii prințesei Diana și ai prințului Charles

Potrivit celor scrise de Robert Lacey în ”Bătălia Fraților”, atunci s-a produs ruptura dintre fii prințesei Diana, William și Harry. Prin anunțul făcut de Harry, nediscutat cu nimeni din familie, prințul William a considerat că fratele său, prințul Harry, a trădat-o pe Regina Elisabeta, nerespectând protocoalele Casei Regale a Marii Britanii. De la acel moment William și Harry nu preași-au mai vorbit, doar și-au urat la mulți ani atunci când și-au serbat zilele de naștere.

De asemenea, toți membrii familiei Regale au considerat lipsă de respect gestul lui Harry și Meghan Markle, se mai scrie în cartea ”Bătălia Fraților”. Ruptura dintre cei doi fii ai prințului Charles ar putea aduce daune imense monarhiei din Anglia.

Harry și William nu s-au mai văzut de la durerosul anunț al despărțirii de Casa Regală

Harry nu a avut nici măcar o întâlnire cu regina pentru a discuta despre planurile lor înainte de a o anunța lumii. A fost un moment în ianuarie când ar fi putut fi rezolvat pe cale amiabilă. Dar aceasta a fost o trădare a bunicii sale pe care William s-a străduit să o înțeleagă, iar relația lor rămâne tensionată. William își iubește profund fratele. Acesta este motivul pentru care este atât de dureros pentru el”, a dezvăluit surse din apropierea familiei Regale.

Anunțându-și decizia de a renunța la funcția de regi superiori, Harry și Meghan au scris pe rețelele de socializare: „După multe luni de reflecție și discuții interne, am ales să facem o tranziție în acest an și să începem să ne construim un rol progresiv în cadrul acestei instituții.

Anunțul care a băgat zâzanie în Casa Regală a Angliei

Ne propunem să facem un pas înapoi ca membri ai Familiei Regale și să devenim independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să sprijinim pe deplin pe Majestatea Sa Regina. Acum intenționăm să ne împărțim timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând să ne onorăm datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre.

Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut, oferind în același timp familiei noastre posibilitatea de a ne concentra asupra capitolului următor, inclusiv lansarea noii noastre entități caritabile. Continuăm să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate părțile relevante. Până atunci, vă rugăm să acceptați cele mai profunde mulțumiri pentru sprijinul dvs. continuu”, a fost anunțul făcut pe internet de Prințul Harry și Meghan Markle.

Ce i-a răspuns Regina Elisebeta prințului Harry

De asemenea, familia regală în frunte cu Regia le-a răspuns celor doi. „Discuțiile cu ducele și ducesa sunt într-un stadiu incipient. Înțelegem dorința de a adopta o abordare diferită, dar acestea sunt probleme complicate, care vor dura mult timp pînă vor fi depășite.

Cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment. Voi fi mereu acolo pentru el și, după cum știu, el va fi mereu acolo pentru mine. Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem foarte ocupați, dar îl iubesc cu drag”, a transmis Regina Elisabeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI