Clanul Duduianu, bătaie violentă în Anglia. Un membru important a ajuns la spital

Anaser Duduianu, snopit in bataie in Anglia

Clanul Duduianu a fost implicat într-o bătaie violentă în Anglia. Astfel, Anaser Duduianu a fost snopit în bătaie în Marea Britanie, acolo unde a fugit de mâna legii din țara noastră.

Anaser Duduianu, snopit în bătaie în Aglia. A fost băgat în spital de membrii un clan din Craiova

Cel care ar urma să preia conducerea clanului Duduianu a intrat în scandal cu un clan interlop din Craiova. Astfel, mai mulți membri ai clanului Sărdaru, specializați în furtul de pe carduri, i-au dat o lecție cruntă lui Anaser Duduianu.

Nu se cunosc de la care a pornit scandalul din orașul Birmingham, însă este sigur faptul că Anaser Duduianu se află înternat sub pază la spital. Polițiștii englezi îl păzesc de clanul rival și au grijă să-l pună pe picioare pentru a fi deferit justiției din România.

Anaser Duduianu, primit cu șampanie și Rolls Royce în Anglia

Anaser Duduianu a postat un filmuleț pe YouTube, pe data de 7 august, în care se poate vedea cum este așteptat cu șampanie și cu un bolid Rolls Royce de cel pe care urma să-l cunune.

Pe de altă parte, judecătoria Sector 1 a emis un mandat de arestare preventivă, pe data 14.08.2020, pe numele lui Florin Duduianu, zis Anaser. Acesta este vinovat de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Comunicatul Poliției Române

”Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.

Anaser Duduianu, mandat de arestare de pe data de 14 august

La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Române.

Ștefan Duduianu, dat și el în urmărire internațională

De asemenea, un alt membru al clanului Duduianu, Ștefan, este dat în urmărire internațională. ”La data de 14.08.2020 Judecătoria Sectorului 1 București a emis împotriva acestuia, mandatul de arestare preventivă nr. 85 UP, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la santaj și tâlhărie calificată”, se menționează pe site-ul Poliției Române.

Anaser Duduianu (36 de ani) și Ștefan Duduianu (24 de ani) au fugit în Anglia, după ce Florin Salam și mai mulți maneliști au reclamat faptul că sunt șantajați și tâlhăriți de clanul Duduianu. Florin Salam s-a plâns procurorilor că membrii clanului Duduianu îl terorizează și că îi iau banii de la evenimentele unde cântă încă din anul 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI