30 sept. 2020 | 15:50

Fițele Reginei Elisabeta și ale Prințului Charles. Cine își măsoară cartofii și cine își calcă șireturile!

Monden
Fițele Reginei Elisabeta și ale Prințului Charles. Cine își măsoară cartofii și cine își calcă șireturile!
Fițele Reginei Elisabeta și ale Prințului Charles. Cine își măsoară cartofii și cine își calcă șireturile!/ Foto: Getty Images

Atunci când ești un membru important al Casei Regale Britanice ai toate motivele să aștepți din partea celorlalți cea mai bună servire, cele mai plăcute priviri și cele mai bune intenții. Stilul de viață bogat în privilegii al familiei regale britanice este arhicunoscut, dar ceea ce mulți nu cunosc este că aceste înlesniri sunt însoțite de preferințe absurde pentru oamenii de rând.

Regina Elisabeta și Prințul Charles, pretenții regale: șireturi călcate, biscuiţi încălziţi şi alte lucruri bizare

Purtare pe încercate

De exemplu, Majestatea Sa nu se va putea plânge niciodată că pantofii noi îi fac probleme, pentru că este cineva care îi poartă încălțămintea nouă, întâi rigidă, înaintea ei.

Tipicul lui Charles 

Pantofii reprezintă o sensibilitate și pentru prințul Charles, care are trei valeți personali, dedicați în menținerea unui standard înalt al garderobei princiare. Ei au grijă ca până și pantofii sport ai regalității să fie unii speciali, și nu este vorba despre materialele din care sunt confecționați ori culorile alese, ci de șireturile care completează încălțămintea. Acestea trebuie să fie călcate cu fierul de călcat. Un alt tipic, dar care ar face parte și din etichetă, este ca șireturile să nu-i fie niciodată încrucișate, nefiind un lucru demn pentru statutul său.

Cartofii, comestibili doar dacă au aceeași dimensiune

Toți cartofii sunt măsurați înainte de a fi serviți la Palatul Buckingham, astfel invitații nu vor avea porții mai mici sau mai mari.

Bucătarul de la palat stă cu o tigaie încinsă constant pe aragaz…de pofta prințului 

De cele mai multe ori, prințul Charles adoră să mănânce la finalul meselor brânză și biscuiți. Precum rangul îi e înalt, și servirea lor trebuie să fie în concordanță. Acestuia îi plac biscuiții calzi, nici prea fierbinți, nici prea reci. Asfel, personalul din bucătărie are mereu pregătită o tigaie încălzită pentru situațiile ”de urgență”.

Alimentul interzis la Buckingham

John Higgins, fost chef de la Curtea Regală a Marii Britanii, a dezvăluit că usturoiul este interzis în palat. Alte exemple de pe lista de ”așa nu” de la palat sunt: servirea fulgilor de ovăz zgrunţuroşi şi pregătirea în grabă a mesei câinilor Reginei. Bucătarul a povestit că a ales cândva să toace carnea de iepure pentru cățeii Majestății, în loc să o taie cuburi.

Neglijența i-a fost remarcată, iar în scurt timp a fost invitat să prepara din nou masa patrupezilor, în varianta corectă. Cât despre plăceri, Reginei îi surâde ciocolata, mai ales mousseul de ciocolată, apoi mango, Majestatea știind mereu câte astfel de fucte mai are în frigiderul de la Buckingham.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro