Prințul Harry și Meghan Markle au primit interzis din partea Reginei Elisabeta. Ce s-a întâmplat la întâlnire

Prințul Harry și Meghan Markle au primit interzis din partea Reginei Elisabeta. Ce s-a întâmplat la întâlnire
Ce i-a interzis Regina nepotului sau

Prințul Harry și Meghan Markle au primit interzis din partea Reginei Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire, moment în care Regina și-a cunoscut strănepoata, pe Lilibet. Relațiile Reginei cu nepotul său s-au răcit din nou. Care este adevăratul motiv?

Prințul Harry și Megan Markle, refuzați categoric de către Regină, în timpul Jubileului. Ce s-a întâmplat

Regina Elisabeta le-a interzis ducilor de Sussex să facă fotografii sau să filmeze momentul în care Majestatea Sa și-a cunoscut strănepoata, pe Lilibet, care are deja un anișor.

Se pare că Regina Angliei și Lilibet au avut o întrevedere în cursul zilei de joi, 2 iunie, moment în care Majestatea Sa a sărbătorit 70 de ani de domniei pe tronul britanic.

Ducii de Sussex ar fi vrut să filmeze momentul primei întâlniri

Acum s-a aflat că prințul Harry și Meghan Markle ar fi vrut să angajeze un fotograf care să surprindă momentul în care fiica lor, Lilibet, și-a întâlnit străbunica, într-un moment foarte special.

Astfel, conform „The Sun”, chiar dacă întâlnirea a avut loc în cadrul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, Harry și Meghan Markle s-au lovit de un  refuz și li s-a spus că nu au „nicio șansă”, având în vedere că au participat la un „eveniment privat de familie”.

De ce s-a răcit din nou relația dintre Regină și nepotul ei

În plus, regina Regatului Unit a fost atât de vehementă în ceea ce privește refuzul accesului unui fotograf la întâlnire de teamă că imaginile ar fi putut să ajungă în posesia presei din Statele Unite ale Americii.

Se bănuiește că unul dintre factorii care au dus la deteriorarea relației dintre regina Elisabeta a II-a și nepotul său, prințul Harry, are legătură cu momentul în care acesta și soția sa, Meghan Markle, nu i-au cerut acordul să o numească pe fiica lor Lilibet.

Regina era poreclită Lilibet în copilărie

Se cunoaște faptul că aceasta a fost porecla reginei în copilărie, iar ducii de Sussex doar „au informat-o” că așa o va chema pe fiica lor, însă fără să poarte discuții mai serioase.

De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au plecat din Regatul Unit în Statele Unite ale Americii cu mai mult de o oră înainte de terminarea Jubileului de Platină al Majestății Sale, aceștia fiind văzuți ultima dată în public în cursul zilei de vineri, 3 iunie 2022, la catedrala St. Paul.

Ziua de naștere a lui Lilibet, sărbătorită la castelul Windsor

Au părăsit Anglia cu avionul lor privat în cursul zilei de duminică, 5 iunie, exact când începea ultimul eveniment, „the Jubilee Pageant” (n.red.- Carnavalul Jubileului).

Nu în ultimul rând, cuplul care a fost destul de absent de la petrecerile cu fast, a stat destul de mult timp la „Frogmore Cottage”. De asemenea, au organizat o petrecere „relaxată” pentru prima aniversare a lui Lilibet, care a avut loc la castelul Windsor.