Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia surpriză. Unde va avea loc botezul lui Lilibet

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia surpriză. Unde va avea loc botezul lui Lilibet
Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia surpriză

Meghan Markle și prințul Harry sunt fericiți până peste poate. Pregătirile sunt în toi pentru botezul micuței Lilibet, iar ducele și ducesa de Sussex abia așteaptă să-și creștineze micuța prințesă. Unde va avea loc botezul micuței Lilibet Diana, fiica fostei actrițe americane și a soțului ei.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia surpriză

Pe data de 4 iunie a venit pe lume micuța Lilibet Diana, al doilea copil al familiei prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle. Fetița celor doi poartă numele bunicii sale, regretata prințesa Diana, mama ducelui de Sussex și porecla reginei Elisabeta: Lilibet. Fosta actriță americancă pregătește un botez nonconformist.

Micuța Lilibet este singurul strănepot al reginei Marii Britanii care nu va avea parte de un botez regal. Fratele ei mai mare Archie a fost creștinat după cutumele coroanei britanice, înainte ca ducii de Sussex să decidă să părăsească familia regală britanică.

Lilibet va fi botezată la Biserica Anglicană în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry și Megan Markle sunt stabiliți, din 2020, în zona Montecito din Santa Barbara. Cât privește prima fotografie cu micuţa Lili care să fie dată publicului, aceasta ar putea fi una de la botezul ei, aleasă cu grijă de părinții ei.

Imaginea va fi urcată pe site-ul organizaţiei lor caritabile, Archewell, numită după fiul lor Archie. Ceremonia de botez ar fi programată pentru începutul lunii august.

De când au început certurile dintre prințul Harry și familia regală britanică

Vorbind la documentarul ITV „Harry și William: Ce a greșit?” ea a sugerat că fratele prințului William ar putea avea o mentalitate de „rezervă pentru moștenitor”, ceea ce l-ar fi putut determina să dorească să profite la maximum de influența sa pentru a face o treabă bună.

Camilla Tominey a sugerat că Harry ar fi dorit „să-i facă viața să conteze” înainte ca moștenitorii ducelui de Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, să-l împingă „mai departe în ordinea ciocănitoare”.

„S-a vorbit mult, chiar înainte ca Meghan să fie pe scenă, despre Harry spunând:„ De ce nu pot face asta? De ce nu o putem face un pic diferit? ”, a adăugat specialistul, potrivit celor de la Daily Mail.

Urmăriți Playtech.ro și pe