Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul Charles în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat la discuția de doar 15 minute

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul Charles în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat la discuția de doar 15 minute
Printul Harry s-a intalnit cu tatal sau, Printul Charles

Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit, în secret, în Marea Britanie. Foștii membri ai familiei regale britanice au vizitat-o pe Regina Elisabeta, iar suverana a insistat ca fratele ducelui de Cambridge să se întâlnească deîndată cu tatăl său, Prințul Charles. Ce s-a întâmplat la reuniunea dintre cei doi.

Cât a durat reuniunea dintre Prințul Harry și Prințul Charles

Joi, 14 aprilie, ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Regina Elisabeta după ce au zburat în Marea Britanie, a confirmat un purtător de cuvânt al cuplului pentru postul britanic BBC.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au oprit la Castelul Windsor, în timp ce călătoreau spre Olanda, pentru a participa Jocurile Invictus ce se desfășoară în localitatea Haga.

Fratele Prințului William ar fi fost prezent în Marea Britanie, cel mai recent, în iulie 2021, în timp ce Meghan Markle nu a mai pășit pe meleagurile engleze de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 2020.

Regina Elisabeta a acceptat să-i primească în vizită pe Meghan Markle și Prințul Harry, cu o singură condiție. Ducele de Susex a fost nevoit să accepte să se întrunească, mai întâi, cu Prințul Charles, tatăl său.

Prin urmare, Prințul Charles i-a primit pe fiul său Harry şi soția lui în jurul orelor 10 ale dimineții, cu toate că reuniunea dintre tată și fiu nu a durat mai mult de 15 minute.

Pe la mijlocul întrevederii și-a făcut apariția și Camilla, soția viitorului rege al Regatului Unit. Întâlnirea a fost emoționantă, având în vedere că cei doi nu şi-au mai vorbit de câteva luni bune.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la familia regală britanică în 2020

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titulatura și responsabilitățile lor ca membri ai familiei regale în ianuarie 2020, înainte de a se stabili în America, acolo unde își cresc cei doi copii, pe Archie și Lilibet.

Călătoria lor în Marea Britanie vine la scurtă timp după ce Prințul Harry a lipsit luna trecută de la slujba de pomenire pentru bunicul său, regretatul Prinț Philip, duce de Edinburgh, de la Londra.

Potrivit jurnaliștilor englezi, Regina Elisabeta nu ar urma să participe la slujba bisericii din dimineața de Paște din acest an, după ce a fost absentă la Slujba Mare de joi, 14 aprilie, pentru prima dată din anul 1970 și până acum.

Monarhul în vârstă de 95 de ani are probleme de mobilitate și s-a retras de la mai multe evenimente recent, inclusiv serviciul anual Commonwealth.