Meghan Markle și Prințul Harry, vizită neașteptată la casa Reginei Elisabeta. Ce frică au britanicii acum

Meghan Markle și Prințul Harry, vizită neașteptată la casa Reginei Elisabeta. Ce frică au britanicii acum
Meghan Markle și Prințul Harry, vizită neașteptată la casa Reginei Elisabeta.

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o vizită neașteptată la casa Reginei Elisabeta. Se știe că ce doi au renunțat la îndatoririle lor de membri ai monarhiei regale în 2020, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, însă iată că cei doi s-au întors în Marea Britanie ca să o vadă pe Regina Elisabeta a-II-a.

Meghan Markle și Prințul Harry, vizită neașteptată la casa Reginei Elisabeta

În vizita lor, Meghan Markle și Prințul Harry s-au oprit la Castelul Windsor săptămâna aceasta, în vreme ce se îndreptau spre Jocurile Invictus de la Haga, Olanda. Însă vestea nu este deloc bună pentru fani, care cred că, de fapt, starea de sănătatate a Reginei nu este deloc una bună.

Ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu regina ieri, 14 aprilie, după ce au ajuns cu avionul în Marea Britanie, a spus pentru BBC un purtător de cuvânt al cuplului.

Meghan și Harry s-au oprit la Windsor în drumul lor spre Haga, în Olanda, pentru Jocurile Invictus. Ultima dată, prințul Harry a fost în Marea Britanie în luna iulie, însă Meghan nu a mai fost acolo din 2020. Tot în acel an, familia Sussex a și renunțat la statutul de membru senior al familiei regal.

Ce probleme de sănătate ar avea Regina Elisabeta a II-a

Această călătorie a lor în Marea Britanie se întâmplă, după ce prințul Harry a fost absent de la o slujbă de comemorare a bunicului său, ducele de Edinburgh, la Londra, luna trecută.

De precizat este că Regina nu este așteptată să participe la slujba din dimineața de Paște din acest an, după ce s-a retras deja de la slujba Maundy de joi, constituind, de fapt, un lucru care se întâmplă pentru prima dată din 1970.

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, are probleme de mobilitate. Ea s-a retras de la mai multe evenimente recente, chiar și de la slujba anuală a Commonwealth-ului.

Fanii cred că, de fapt, Regina Elisabeta a-II-a ar avea anumite probleme de sănătate mai grave, motiv pentru care sunt foarte de îngrijorați.

Recent însă, s-a scris că Regina Elisabeta a II-a nu mai vrea să fie văzută public întrucât se folosește un scaun cu rotile. Aceasta a a anulat toate evenimentele la care trebuia să își facă apariția, întrucât este „mândră” și „nu vrea să fie văzută” cum ,,se luptă”, a susținut Christopher Biggins, potrivit dailymail.co.uk. De altfel, Regina are mereu grijă de felul în care se prezintă în fața britanicilor, fiind extrem de atentă la fiecare detaliu în momentul în care apare public.