Prințul Harry, reacție de ultimă oră despre Meghan Markle. Ce a spus despre problemele mentale ale soției

Prințul Harry, reacție de ultimă oră despre Meghan Markle. Ce a spus despre problemele mentale ale soției
Prințul Harry, noi mărturii despre problemele mentale ale soției

Prințul Harry vine cu noi detalii despre problemele mentale ale soției sale. Ce declarații controversate aduce nepotul Reginei Marii Britanii de data aceasta? Fanii cuplului sunt copleșiți de cele auzite.

Prințul Harry, reacție despre problemele mentale ale lui Meghan Markle

Șirul de mărturii controversate din partea ducilor de Sussex nu se oprește aici! Prințul Harry aduce noi detalii despre problemele mentale cu care s-a confruntat Meghan Markle chiar într-o perioadă extrem de sensibilă – în timpul primei sarcini cu moștenitorul nepotului Reginei Elisabeta a II-a.

Cel din urmă a mărturisit că familiile simt deseori rușine și vină atunci când nu reușeșc să identifice că cei apropiați se confruntă cu anumite probleme. Ducele de Sussex a discutat despre asta cât posibil de transparent în cadrul unui episod din „The Me You Can’t See: A Path Forward”, care a fost lansat în cursul zilei de joi de Apple TV+.

Actrița Glenn Close a vorbit cu prințul despre cum se simt membrii familiei care se găsesc neputincioși în fața unei astfel de situații: „Ca părinţi, fraţi, din ce am învăţat, există un element de ruşine pe care o simţim, pentru că ne gândim:

Cum de nu am văzut asta? Cum de nu am ştiut? Cum de nu te-ai simţit suficient de confortabil să vii la mine şi să împărtăşeşti asta cu mine? Dar toţi ştim, când oamenii suferă şi se chinuie, că suntem toţi incredibili de buni să acoperim asta pentru ce care ştiu că acoperim asta”.

„Îmi era ruşine că era atât de rău”

Prințul Harry a descris mai apoi cum a aflat despre depresia lui Meghan Markle, când ea a decis să îi împărtășească soțului gândurile negre pe care le avea în timp ce era însărcinată cu primul copil al cuplului.

Acesta a recunoscut anterior în fața jurnalistei Oprah Winfrey că este rușinat într-o măsură pentru felul în care a gestionat acest lucru: „Îmi era ruşine că era atât de rău”. „Mulţi se tem să fie la capătul celălalt al conversaţiei, pentru că simt că nu au uneltele potrivitte pentru a oferi sfatul bun.

Dar ce vrei să spui este că eşti acolo. Asculţi, pentru că să asculţi şi să fii parte din acea conversaţie este, fără îndoială, cel mai bun prim pas pe care îl poţi face”, a adăugat el în episodul de joi în care a vorbit despre interacțiunea cu cei care se gândesc să-și ia viața. Oameni din lumea întreagă au rămas șocați de dedesubturile expuse de soți din Familia Regală a Marii Britanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI