Prințul Harry, manipulat de Meghan Markle?! ‘E o relație abuzivă’

Prințul Harry, manipulat de Meghan Markle?! ‘E o relație abuzivă’
Prințul Harry, manipulat de Meghan Markle? Ce se întâmplă?

Acuze extrem de dure în dreptul relației dintre Prințul Harry și Meghan Marke. Povestea de iubire dintre cei doi nu este nici la această oră privită cu ochi buni de unii oameni. Ce se întâmplă cu ducii de Sussex și ce acuzații dure le revin?

Prințul Harry, manipulat de Meghan Markle?

Deși au făcut toate demersurile pentru a ieși din vizorul tuturor, inclusiv marele pas de a renunța la titlurile regale, ducii nu scapă de gurile rele și ochii mult prea critici. Cei doi au pus paie pe foc prin declarațiile extrem de controversate pe care le-au făcut în cadrul unor interviuri în care incriminau Casa Regală a Marii Britanii pentru toate episoadele negative din viața lor.

Presiunea și-a spus cuvântul asupra familiei în multe din dăți, iar în urmă cu câteva zile Prințul a menționat că Meghan i-a dezvăluit faptul că avea de gând să se sinucidă chiar în timp ce era însărcinată cu primul lor copil:

„Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau”, a declarat Harry, potrivit The Sun.

„Nu vă pot spune cât este de clar: o relație abuzivă”

Soția nepotului Reginei este acuzată de o jurnalită că își manipulează soțul. Săgețile vin spre fosta actriță după interviul șocant oferit vedetei de televiziune Oprah Winfrey. Concret, jurnalista Candace Owens le-a cerut cititorilor să nu mai dea atenție cuplului britanic, cu mențiunea că Markle își învârte soțul pe degete.

„Nu vă pot spune cât este de clar că Prințul Harry se află într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan are grijă ca Harry să creadă că ea este o reîncarnare a mamei lui (n.r. – Prințesa Diana) și că, de data aceasta, el o va putea salva. E foarte dificil de urmărit. Încetați, vă rog, să-l mai puneți în lumina reflectoarelor”, este mesajul jurnalistei, postat pe pagina sa de Twitter.

Owens a mai spus într-o altă postare că în relația ducilor de Sussex se văd clar semne de abuz emoțional, iar că Prințul Harry trebuie salvat de Meghan Markle: „El e complet izolat de famile și de țara natală și crede că așa trebuie să fie pentru a-și salva mama de la moarte din nou. Acestea sunt semne clasice de abuz emotional și de *nevroza de transfer. Oprah trebuie să înceteze acum (n.r. – cu interviurile). Harry trebuie salvat de Meghan”, a adăugat jurnalista, arată thenews.com.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI