Meghan Markle, la un pas de suicid. Prințul Harry a mărturisit prin ce dramă a trecut familia sa

Meghan Markle, la un pas de suicid. Prințul Harry a mărturisit prin ce dramă a trecut familia sa
Meghan Markle, la un pas de suicid

Meghan Markle a fost într-o stare care i-a șocat pe fanii cuplului britanic. Soția prințului Harry a fost la un pas să se sinucidă din cauza presiunilor din exterior și a schimbărilor uriașe petrecute în viața sa de când l-a cunoscut pe tatăl copilului său. Prin ce dramă a trecut familia?

Meghan Markle, la un pas să se sinucidă. Prințul Harry vine cu mărturii

Șirul controverselor în dreptul Casei Regale a Marii Britanii e departe de a se sfârși! Prințul Harry vine cu noi mărturii incredibile. Bărbatul susține că neglijența cu care a fost tratat subiectul sensibil cu privire la gândurile negre ale lui Markle e de nedescris.

În emisiunea „Eu pe care nu-l poți vedea” prințul Harry spune că familia sa a încercat să-i împiedice pe el și soția sa să plece atunci când ea susținea că se află în această stare și că este la un pas de a-și lua viața, arată dailymail.co.uk. 

El a mai mărturisit că incapacitatea familiei sale de a o ajuta pe mama copiilor săi este „unul dintre principalele motive pentru plecare”, susținând că cererile sale de ajutor au fost respinse și „neglijate”.

Mai mult decât atât, prințul a simțit cum istoria parcă se repetă, temându-se că ar putea să o piardă pe cea alături de care visează să-și petreacă toată viața așa cum a pierdut-o brusc și pe mama sa, Prințesa Diana.

Aceste mărturisiri șocante și acuzații enorme la adresa Familiei Regale vin în urma altor dezvăluiri făcute de Meghan și Harry în celebrul interviu oferit jurnalistei Oprah Winfrey. Ducii de Sussex s-au simțit părăsiți de rudele sale și acesta este unul din „cele mai mari motive” ale acestora în dreptul renunțării la titluri. 

„Nu ar trebui să se ajungă la asta. Ea avea să-și pună capăt vieții”

Prințul Harry: „Sentimentul de a fi prins în familie, nu exista nicio opțiune de a pleca. În cele din urmă, când am luat acea decizie pentru familia mea, mi s-a spus totuși „Nu poți face asta” și este ca „Păi cât de rău trebuie să ajungă până când nu am voie să fac asta?”. Ea [n.r.Meghan] avea să-și pună capăt vieții. Nu ar trebui să ajungă la asta. Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care urma să-și pună capăt vieții.”

Fanii au fost șocați de cele auzite și unii dintre ei au apreciat curajul lui Meghan de a povesti asemenea detalii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI