Prințul Harry, primul mesaj după moartea prințului Philip. Ce a dezvăluit despre bunicul său

Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicului său, prințul Philip, descriindu-l drept „un om onoare și mare umor”, după ce a ajuns în Regatul Unit, înainte de înmormântarea de sâmbătă.

Prințul Harry, primul mesaj după moartea prințului Philip

Prințul Harry a vorbit despre bunicul său, spunând că avea un farmec aparte și o spontaneitate ieșită din comun.

„El era în mod autentic el însuși, cu un spirit serios și ascuțit și putea să dețină atenția oricărei camere datorită farmecului său – și, de asemenea, pentru că nu știai niciodată ce ar putea spune în continuare”, a spus ducele de Sussex într-o declarație publicată de Fundația Archewell luni după-amiază.

„El va fi amintit ca fiind cea mai lungă consoartă care a domnit, un militar decorat, un prinț și un duce. Dar pentru mine, la fel ca mulți dintre voi care ați pierdut pe cineva drag sau un bunic din cauza durerii din anul acesta și cel trecut, el a fost bunicul meu: stăpânul grătarului, legenda a glumelor și ghiduș până la sfârșit „, a continuat Harry.

Prințul Harry, mesaj după moartea bunicului său: „Ne-ar spun tuturor, cu o bere în mână..”

„El a fost o piatră pentru Majestatea Sa Regina, cu un devotament de neegalat, alături de ea de 73 de ani de căsătorie și, în timp ce aș putea continua, știu că acum ne-ar spune tuturor, cu o bere în mână, „Oh, continuă! ‘”

„Deci, pe această notă, bunicule, îți mulțumesc pentru serviciul tău, dedicarea ta față de bunica și pentru că ai fost mereu tu însuți. Meghan, Archie și eu (precum și viitoarea ta strănepoată) vor avea întotdeauna un loc special pentru tine în inimile noastre „, a adăugat Harry.

El a terminat mesajul prin cuvintele „Per Mare, Per Terram” care înseamnă „Pe mare, pe uscat” în latină – deviza Royal Marines din Marea Britanie. Philip a menținut legături strânse cu comunitatea militară de-a lungul vieții sale, după ce și-a încheiat serviciul naval în 1953, inclusiv deținând funcția de căpitan general al Marinei Regale.

Prințul Harry stă la Frogmore Cottage, unde se supune protocoalelor privind covid-19, după ce a călătorit din Los Angeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI