Prințul Harry a primit amenințări cu moartea. Cine sunt tinerii care îl consideră trădător

Autor: Chivu Ana - 16:52, 20 iun. 2019
Prințul Harry, amenințat cu moartea. Cine îi dorește răul?

Prințul Harry a fost amenințat cu moartea de către doi tineri. Aceștia au susținut că este un trădător al rasei sale. Mesajele incriminatorii au putut aduce la arestarea celor doi.

Prințul Harry, amenințat cu moartea. Ce mesaje i-au transmis făptașii?

Prințul Harry, în pericol de moarte! Soțul lui Meghan Markle a fost amenințat de doi tineri fiind acuzat de trădarea rasei sale. Băieții susțin nazismul, iar acuzele adresate prințului i-a adus în închisoare. Condamnarea a venit de la tribunalul Old Bailey din Londra. Cuvintele adresate prințului Harry erau clar pline de ură la adresa ducessei de Sussex. Îndemnul băieților era unul singur, ca Harry să o ucidă pe Meghan, fiind acuzat că a făcut un copil cu o femeie afro-americană. Cei doi se numesc: Michal Szewchuk și Dunn-Koczorowski, în vârstă de 19 ani, prinși în fapt în timp ce îl aclamau pe Andres Breivik, nazist norvegian, încurajând uciderea oamenilor de rasă albă care se căsătoresc sau au relații cu alte rase.

Tribunalul din Londra i-a găsit vinovați pentru încurajarea terorismului, astfel că au fost condamnați la 4 ani și trei luni de închisoare cu executare. Detalii cutremurătoare s-au găsit pe blog-ul unuia dintre făptași. Oamenii legii au săpat adânc în privința cazului care este cu mult sub credințele secolului în care ne aflăm. Michal Szewchu a postat online instrucțiuni pentru fabricarea unor bombe și a îndemnat constant la violențe și la violuri, lăudându-l la final pe Hitler. Băieții erau parte a grupului de activiști neonaziști și supramariști albi care se numește Sonnenkrieg Division. Pe parcursul audierilor s-a decis că „nu este o organizatie de bloggeri, ci o incitare la actiune”, conform evz.ro.

Prințul Harry, amenințat cu moartea de doi tineri
Prințul Harry, amenințat cu moartea de doi tineri

Mariajul prințului Harry

Prințul Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Acesta, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Meghan Markle în anul 2018, după o relație de doi ani. Ceremonia a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor. Cei doi au devenit părinți la începutul lunii mai. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, este al 8-a strănepot al reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii și este al șasela în ordinul succesiunii la tron.