Prinţul Charles, umilit de socrii săi. Cum l-au putut înjosi de dragul Camillei Parker

Prinţul Charles, umilit de socrii săi. Cum l-au putut înjosi de dragul  Camillei Parker
Charles si Camilla au inceput relatia in 1986

Prinţul Charles, umilit de socrii săi. Cum l-au putut înjosi de dragul  Camillei Parker. Ce se întâmplă cu fiul Elisabetei a II, citiți în rândurile de mai jos.

Acum s-a aflat totul. Tatăl Camillei nu a fost de acord cu ce a făcut fiica lui. L-a jignit în ultimul hal pe prințul Charles

Este incredibil, însă prințul Charles a fost umilit de socrii săi. Aceștia din urmă l-au înjosit pe prinț de dragul fiicei lor, Camiila Parker.

Relaţia prinţului Charles cu Camilla Parker-Bowles este ceea ce se poate numi o dramă romantică. Are de toate dintr-o dragoste mare, care se regăsește prin orice mahala. Mai întâi cei doi au fost amanți, a urmat familia Camillei care nu a fost de acord cu relația, într-un final el și ea, trecând peste toate, au parte căsătoria mult aşteptată.

Când a început aventura prințului Charles cu Camilla

Astăzi, sunt căsătoriţi şi fericiţi, dar când s-a aflat de aventura lor au fost nevoiţi să înfunte o avalanşă de critici venite din toate părțile. Potrivit biografiei prințului Charles, aventura sa cu Camilla a început în 1986.

În acel timp, prinţul de Wales era însurat cu prinţesa Diana. Celebrul cuplu avea deja copii, pe William şi Harry. La rândul ei, amanta lui Charles la acea vreme era căsătorită cu Andrew Parker-Bowles.

Camilla nu a vrut să fie cea de-a cincea roată la căruță

Camilla a trebuit să se obişnuiască cu ideea de a fi ”a treia persoană” din mariajul Prinţesei Diana cu Charles. Astfel, cele două mariaje s-au destrămat în 1995 şi 1996. Charles şi Camilla au putut fi în cele din urmă împreună, dar nu a fos deloc uşor. Prinţul a trebuit să facă multe pentru a-şi legitima relaţia.

Când Camilla şi prințul Charles au hotărât să se căsătorească multă lume nu a fost de acord, printre aceștia s-au numărat și părinții Cammilei.

Regina a aceptat-o cu greu pe Camilla în familia regală

De asemenea, Regina a acceptat-o pe Camilla în familie după mai mult timp. La fel, Camilla a fost cu greu acceptată de William şi Harry ca mama vitregă.

Mama Camillei, Rosalind Shand, era cunoscută ca o femeie dulce, însă tatăl ei, maiorul Bruce Shand, care era un ”om timid”, în ciuda faptului că avea un grad înalt în armată, a avut ceva de spus despre relaţia amoroasă a fiicei sale cu prințul Charles.

Maiorul Shand l-a făcut pe Charles să plângă

Maiorul Shand nu a fost un mare fan al viitorului său ginere. De fapt, potrivit The Guardian, el chiar a avut o discuţie privată cu acesta, în care l-a acuzat că i-a distrus viaţa fiicei sale. În plus, chiar l-a făcut pe Charles să plângă.

Maiorul Bruce Shand s-a înmuiat între timp în faţa prinţului de Wales şi chiar a spus că acesta va fi ”un rege perfect”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI