Prințul Charles, declarație șocantă de dragoste pentru Diana. A spus-o în fața presei din Anglia

Prințul Charles, declarație șocantă de dragoste pentru Diana. A spus-o în fața presei din Anglia
Ce declaratie socanta i-a facut printul Charles Dianei

Nunta prințului Charles cu prințesa Diana a fost un moment intens mediatizat, dar și unul traumatizant pentru aceasta. Acesta a făcut câteva mărturisiri publice despre Diana, căreiea i-au lăsat însă un gust amar.

Prințul Charles, declarație șocantă de dragoste pentru Diana

Astfel, într-un interviu, intervievatorul i-a întrebat dacă sunt îndrăgostiți. Ea a răspuns ”bineînțeles”, pe un ton ironic, la care Charles a adăugat: ”ei bine, orice înseamnă a fi îndrăgostiți”, având un surâs nepotrivit pe față. Ulterior, prințesa Diana a spus că acele cuvinte spuse de Charles la primul interviu i-au creat o traumă și tot ce a înțeles Diana la momentul acela a fost că răspunsul lui Charles a fost unul ciudat.

Relația prințului Charles și prințesa Diana este o poveste tristă. Căsătoria lor a fost controversată, iar divorțul lor, dezordonat – Diana a murit la doar un an după semnarea actelor oficiale. „Am fost trei în această căsătorie, așa că a fost cam aglomerat”, a declarat Diana pentru BBC, referindu-se la Camilla Parker Bowles, în 1995.

Cum a început relația dintre Charles și Diana

Noiembrie 1977: Prințul Charles o întâlnește pe Lady Diana pentru prima dată la Althorp House, proprietatea sa familială de 1.500 de acri din Northamptonshire, Anglia. La acea vreme, se întâlnea cu sora ei mai mare, Sarah.

Februarie 1978: Charles și Sarah merg într-un weekend de schi la Klosters, în Elveția. Aici se întâlnește cu un jurnalist căruia îi spune că nu se va căsători cu Charles „dacă ar fi un nimeni sau regele Angliei”. Supărat despre dezvăluirea ei către presă, se spune că Charles și-a încheiat relația la scurt timp.

Iulie 1980: Atât Charles, cât și Diana sunt invitați să rămână în casa familiei prietenului lor comun, Philip de Pass din Sussex, pentru weekend. Acolo, Diana îi vorbește cu emfază lui Charles despre moartea recentă a iubitului său unchi, Lord Mountbatten. „În minutul următor, el a sărit asupra mea, practic”, a spus ea conform unui documentar.

Februarie 1981: Prințul Charles o cere în căsătorie pe Diana la Castelul Windsor. Ea spune da. În acel moment, se spune că cuplul ieșise doar de vreo douăsprezece ori. Ulterior, atenția presei asupra tinerei de 19 ani atinge apogeul. Deși gestionează o mare parte din asta cu grație, New York Times relatează că odată a izbucnit în lacrimi la volanul mașinii sale. „Știu că este doar o treabă pe care trebuie să o facă, dar uneori îmi doresc să nu o facă”, a spus ea despre toți fotografii. Se mută apoi dintr-un mic apartament la Clarence House.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI