Cu cine s-a mai iubit Prințesa Diana. Adevărul s-a aflat după zeci de ani

Fosta iubită a bărbatului cu care s-ar fi iubit Prințesa Diana a confirmat idila

E cunoscut că mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles nu a fost o poveste frumoasă, ba chiar relația lor a fost presărată cu multe necazuri și infidelități, ambii găsindu-și alinare în alte părți. Și dacă despre Prințul de Wales știm că i-a fost loial amantei lui, Camilla, Ducesă de Cornwall, devenindu-i, după un tumult chiar și în bula lor amoroasă, soție, despre Lady Di zvonurile nu încetează. S-a iubit cu Bryan Adams? Fosta iubită a artistului confirmă relația.

Prințesa Diana s-a iubit cu artistul Bryan Adams? Fosta iubită confirmă

După ani de speculații, Adams a abordat în cele din urmă controversatul subiect privind relația amoroasă cu regretata prințesă. În 2018, acesta a apărut la ”Whatch What Happens Live” și a fost întrebat de gazda emisiunii dacă a avut o legătură amoroasă cu Diana, dar și dacă obișnuia să o viziteze la palat.

„Există multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați fost cândva implicați într-o relație amoroasă. Mojordomul ei a confirmat că obișnuia să te strecoare în Palatul Kensington. Cum au caracteriza relația ta cu prințesa Diana?”, a spus moderatorul Andy Cohen.

Artistul s-a eschival, evitând să dea curs altor ipoteze, dar a mărturisit că i-a legat o mare prietenie. Când Cohen a continuat să sugereze că au fost mai mult decât amici, Adams a susținut că au fost doar ”prieteni buni”. Totuși, există o persoană care susține contrariul. Este vorba despre fosta iubită a cântărețului, actrița Cecilie Thomsen, care se întâlnea cu starul pe vremea când acesta se vedea cu Diana.

„Știam că Diana are o aventură cu Bryan. Bryan îl cunoştea foarte bine pe Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei. El i-a prezentat-o lui Bryan pe Diana. Prima dată când Bryan a întâlnit-o nu am fost invitată. Relaţia noastră a fost o una furtunoasă, iar relaţia lui Bryan cu Diana nu a făcut-o mai uşoară”, a spus ea pentru Daily Mail.

Cu toate acestea, actrița a închis ochii la ceea ce credea că se întâmplă între ei și l-a însoțit pe artist la înmormântarea Dianei. „Stăteam în biserică, iar emoțiile erau amestecate”, a recunoscut Thomsen. Ulterior, semn că este deranjat de intervenția sa în acest subiect, Adams a replicat: „Domnișoara Thomsen nu știe nimic despre prietenia mea cu Diana. Este doar o presupunere”.

”Diana”, piesa lui Adams

Piesa a fost scrisă în martie 1984 în Vancouver, British Columbia, Canada. A fost conceput ca un cântec ușor, despre nunta lui Charles, prințul de Wales, și a Dianei Spencer. Melodia nu a fost inclusă pe albumul Reckless al lui Adams, deoarece Adams era îngrijorat de ofensarea cuplului regal. Cu toate acestea, piesa a fost lansată ulterior sub versiunea B a single-ului „Heaven”. Potrivit co-scriitorului Jim Vallance, când presa britanică a obținut o copie a înregistrării, ei „au încercat să fabrice un scandal” spunând că Adams a avut sentimente nepotrivite pentru Diana și l-a insultat pe prințul Charles.

Versuri

Versurile melodiei o admiră pe Diana, o celebritate pe care naratorul a văzut-o prima dată într-o revistă, apoi mai târziu la televizor. Naratorul își mărturisește dragostea pentru Diana și indică faptul că actualul ei soț, niciodată menționat pe nume,  nu este suficient de bun pentru ea. Naratorul o roagă pe Diana să-și părăsească soțul, indicând că nu ar trebui să facă parte din „scena socială” dacă ar fi alături de el.

Deși se presupune că piesa este despre Diana și prințul Charles, melodia nu identifică niciodată în mod explicit personajele ca atare. O legătură princiară se face, totuși, prin faptul că Diana este identificată de povestitor ca „regina tuturor viselor mele”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI