Prințul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19. Este primul cap încoronat care primește acest diagnostic

Prințul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19. Este primul cap încoronat care primește acest diagnostic
Prințul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19. Este primul șef de stat care primește acest diagnostic

Prințul Albert de Monaco este primul ”cap încoronat” care are coronavirus. Anunțul oficial a fost făcut în această după-amiază. Prințul Albert de Monaco este în vârstă de 62 de ani, iar în aceste momente se află la izolare, în apartamentul său.

Prințul Albert de Monaco, infectat cu COVID-19

Prințul Albert de Monaco a fpst depistat cu COVID-19. Se pare că, În momentul de față, starea sa nu prezintă motive de îngrijorare. Din comunicatul oficial emis de Casa Regală se arată că prințul are parte de tratament din partea speciaaliștilor de la Princesse Grace, dar oficialul statului își va continua munca din biroul apartamentului său.

În plus, prințul Albert de Monaco se află în legătură permanentă cu membrii cabinetului său, de Guvern, dar și colaboratori, este anunțul făcut într-un comunicat emis pe Twitter de Casa Regală din Monaco. Acesta le cere oamenilor să evite pe cât mai mult contactul social și să rămână în case.

Câte cazuri de coronavirus sunt în Monaco

De asemenea, Casa Regală a anunțat că starea de sănătate a prințului Albert de Monaco este monitorizată constant și că va oferi în permanență informații referitoare la felul în care se simte liderul statului Monaco.

Prințul Albert de Monaco al II-lea și-a început domnia încă din aprilie 2005 și este una dintre cele mai bogate capete încoronate din lume. Averea sa este estimată la un miliard de dolari, cu proprietățo și pământuri în Monaco și în Franța.

Surprinzător este faptul că în statul Monaco s-au înregistrat doar șapte cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, iar odată cu îmbolnăvirea prințului, statul a ajuns acum la opt cazuri, la o populație care estimează puțin peste 38.000 de oameni.

Presă franceză a anunțat că prințul Albert de Monaco a fost depistat pozitiv la coronavirus. ”Starea lui nu ne da niciun fel de neliniște„, aceasta este o primă reacție venită din anturajul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI