Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle când au apărut în public după retragerea din Casa Regală

Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle când au apărut în public după retragerea din Casa Regală
Ultima apariție ca duci de Sussex la un eveniment de anvergură

Ducii de Sussex – prima apariție publică împreună, după anunțul că renunță la statutul de seniori ai Casei Regale. Harry a arătat super într-un costum albastru, iar Meghan a purtat o rochie albastră, cu mâneci scurte, semnată de Victoria Beckam.

Evenimentul care a reunit Familia Regală întreagă pentru ultima oară

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au participat săptămâna trecută la Endeavour Funds Awards, în Londra și a fost pentru prima dată când au apărut împreună, de la anunțul în care renunțau la statutul lor de seniori ai Casei Regale dar și pentru ultima oară când au participat la un eveniment de această anvergură în calitate de membri ai Familiei Regale.

Endeavour Funds Awards e un eveniment care celebrează realizările sportive ale veteranilor de război aflați în condiții fizice solicitante. Cuplul e foarte dedicat veteranilor de război. Prințul Harry e fondatorul Invictus Games, o competiție sportivă destinată veteranilor de război și celor cu handicap fizic.

Harry și Meghan au pășit zâmbind, de-a lungul coloanei de admiratori veniți să-i vadă. Ducesa a purtat o rochie turcoaz cambrată pe talie, pantofi din catifea de culoare albastră și un clutch discret.  Harry era îmbrăcat într-un costum albastru închis. Meghan s-a declarat încântată de revenire la prima apariție publică a celor doi în Mare Britanie. Ducii de Sussex se vor întâlni luni, de Ziua Commonwealth, cu prințul William și Kate Middleton. Cele două cupluri vor fi însoțite de regina Elisabeta a II-a, prințul Charles și soția sa, Camilla.

Ducii de Sussex la ultima apariție la un eveniment împreună cu Familia Regală
Ducii de Sussex la ultima apariție la un eveniment împreună cu Familia Regală

De pe 31 martie nu vor mai avea birouri la Buckingham

Ei vor asista la slujba religioasă anuală de la Catedrala Westminster. Prințul Harry și Meghan Markle  își vor începe noua viață în afara Familiei Regale britanice pe 31 martie. Cei doi nu vor mai avea birouri în Palatul Buckingham, reședința reginei și, începând cu 1 aprilie, va fi reprezentat de organizația sa de caritate.

Prințul Harry își va păstra titlurile militare de care e foarte atașat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI