Prințesa Diana, avertizată chiar de William. ‘Bărbatul atât de rău’ de care s-a aflat acum

Prințesa Diana, avertizată chiar de William. ‘Bărbatul atât de rău’ de care s-a aflat acum
Prințesa Diana a fost avertizată chiar de fiul Wiliam în privința unei persoane pe care voia să o aibă în preajmă

Fostul iubit al Diana, Hasnat Khan, a expus modul în care Martin Bashir, descris de acesta ca fiind viclean, a prădat prințesa. Khan a spus că reporterul BBC „i-a umplut capul cu gunoi” până când prințul William, pe atunci adolescent, a avertizat-o pe Lady Di în privința lui: „Mami, nu este o persoană bună”, conform DailyMail. 

Prințesa Diana a fost avertizată chiar de Wiliam în privința lui Bashir

Khan, un chirurg de care Diana era îndrăgostită, a declarat într-un interviu că a ridicat la fileu toate tacticile uluitoare pe care Bashir le-a folosit pentru a-și atinge scopurile. Dezvăluirile au fost făcute în contextul în care un scandal s-a desfășurat în jurul lui Bashir. Acuzațiile care-l vizau au atins un punct înalt la finalul anului trecut. Khan s-a prezentat la declarații după ce publicația britanică numită a expus metodele folosite de Bashir pentru a o păcăli pe Prințesa Diana să-i acorde un interviu TV în anul 1995. Este vorba despre cel care a adus informația că: „Am fost trei în această căsătorie”.

Fratele ei, Earl Spencer, susține că Bashir a aruncat asupra momentului de atunci o pânză de înșelăciune, susținând că regii și seniorii au trădat-o pe Diana în ziare, pentru a o face vulnerabilă. Dezvăluirile de atunci din presă au determinat BBC să comită o anchetă, condusă de fostul judecător al Curții Supreme Lord Dyson. Khan, supranumit ”Mr. Wonderful” de Diana în relația lor intensă de doi ani, a declarat pentru sursa citată că Bashir a manipulat-o pe prințesă, adăugând că „era un om viclean”.

Khan: „Nu ar trebui să mai aibă nimic de-a face cu el”

  • Diana a recunoscut că a avut o aventură.
  • Afirmațiile false ale reporterului includeau că soția lui Charles de acum, Camila Parker Bowles, a zburat în America pentru a-și face câteva operații estetice.
  • Bashir l-a ”bombardat” pe Khan cu întrebări intime despre relația cu prințesa.
  • Chirurgul a avertizat-o pe Diana că Bashir este periculos și „nu ar trebui să mai aibă nimic de-a face cu el”.
  • Diana a dat interviul controversat pentru a-l obliga pe prințul Charles să divorțeze de ea.
  • Prințul Wiliam, pe atunci în vârstă de 13 ani, a convins-o pe mama sa să rupă legătura cu Bashir.

Khan a spus: „M-a sunat și mi-a spus că îl cunoaște pe Martin Bashir și că este foarte stresat. El a spus că este un om decent, dar că este foarte deprimat și că are o nelămurire pe care ar discuta-o cu Bashir”.

  • Povestea de dragoste dintre Khan și prințesa Diana a început în anul 1995, cu câteva săptămâni înainte de controversatul interviu, și a durat până în vara anului 1997, cu puțin timp înainte ca Lady Di să sfârșească într-un accident de mașină.