Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021. Este o reală surpriză

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021”, ce a început sâmbătă la Kanal D, are o iubită complet atipică față de cele mai multe tinere de vârsta ei. Cei doi apar în fotografii uluitoare împreună, pe internet.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021

Daniel Pavel are o relație cu o tânără care se numește Marina și este stabilită în Viena. În câteva imagini pe care cei doi le-au publicat pe rețelele de socializare, iubita prezentatorul ”Survivor România 2021” apare naturală, fără pic de machiaj. Nu multe dintre tinerele de vârsta ei s-ar afișa în acest fel pe internet.

Cu părul șaten închis, tuns până la umeri, și cu ochii de un albastru deschis, iubita lui Daniel Pavel zâmbește relaxată, în natură, în imaginile publicate pe internet. Pe contul ei de Instagram, ea s-a descris drept o persoană pasionată de yoga, introvertită, ”perfecţionistă haotică” și iubitoare de plante. De altfel, în multe fotografii, apare practicând yoga.

Cu ce s-a ocupat Daniel Pavel, înainte de a prezenta ”Survivor România 2021”

Daniel Pavel a fost inițial ofițer în marină, înainte de a ajunge în televiziune, unde a căpătat 12 ani de experiență. Înainte de a începe să prezinte ”Survivor România 2021”, a mai prezentat emisiunea ”Business On Air”, la Radio France International. În plus, a făcut parte din echipa Antena 3, unde a fost prezentator al unei emisiuni de infotainment. Este pasionat de sport. A făcut înot de performanță, la sfârșitu anilor ’80) și a încercat și arte marțiale, judo, polo și scrimă.

”Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel despre noul său proiect în media.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2021

Concurenții care au intrat în lupta din Republica Dominicană, pentru trofeul Survivor România 2021, sunt: Amna, Alexandra Stan, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Culiță Sterp, Elena Marin, Jador, Majda Roxana Nemeș, Simona Hapciuc și Zannidache – în echipa Faimoșilor.

Lor li se adaugă concurenții din echipa Războinicilor: Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Belen Medina, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mariano Starlin, Mellina, Marilena Cuciurean, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu și Musty Camara. Au început deja eliminările!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI