Prin ce a trecut Meghan Markle. Soția Prințului Harry, momente crunte: puțină lume știa despre ele

Prin ce a trecut Meghan Markle. Soția Prințului Harry, momente crunte: puțină lume știa despre ele
Prin ce a trecut Meghan Markle. Soția Prințului Harry, momente crunte: puțină lume știa despre ele

Meghan Markle nu mai are nevoie de nicio prezentare. Soția prințului Harry a avut parte de o viață de film. Deși, multe femei probabil o invidiază, ea a trecut prin numeroase impasuri de-a lungul vieții sale. Despre ce este vorba și ce nu știai despre ducesa de Sussex.

Meghan Markle a avut o viață demnă de un scenariu de film

Meghan a fost o tânără simplă, născută pe continentul american, într-o familie mixtă. Mama ei, de origine africană, iar tatăl ei american, cu origini nord-europene. Deși, astăzi foarte multa lume o invidiază pentru statutul pe care l-a atins, nu mulți știu prin ce a trecut soția prințului Harry de-a lungul vieții sale.

A fost actriță si a avut parte de o viață tumultoasă. A trecut printr-un divorț când l-a întâlni pe prinț, cu toate acestea, dragostea nu ține cont de nimic și se pare că destinul ei a fost să ajungă faimoasă în urma căsătoriei sale cu Harry. Cu toate acestea, din exterior, viața ei pare perfectă și se numără printre cele mai invidiate femei din lume. Însă, puțini știu că Meghan și Harry au dat în judecată mai multe publicații din Marea Britanie pentru felul în care i-au tratau și cum le-au expus viața în presă.

După ce au renunțat la tot în Marea Britanie și au ales să locuiască în Los Angeles, împreună cu fiul lor, se pare că lucrurile s-au mai liniștit pentru ei, iar presa nu le mai dă târcoale ca înainte.

Prin ce dificultăți a trecut Meghan

O căsnicie eșuată

Meghan Markle a fost căsatorită cu  producătorul Trevor Engelson, de care a divorțat după doar doi ani de mariaj și o relație de 10 ani. Cei doi ar fi ales să se despartă amiabil, conform US Weekly. La vremea respectivă, una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan a acuzat-o pe aceasta că s-ar fi căsătorit din interes cu regizorul, pentru a obține un rol la care aspira. Scandalul a ajuns în presă, la vremea respectivă.

Conflicte cu familia sa

Cu puțin timp înainte de nunta ei cu Prințul Harry, în 2018, sora lui Meghan, Samantha Grant a condamnat-o pe ducesă într-o postare pe Twitter pentru faptul că nu a invitat-o și pe ea la nuntă, dar nici pe tatăl lor. Cu toate acestea, Thomas Markle, tatăl ei, a fost invitat, dar acesta a refuzat să participe la eveniment.

Sora lui Meghan Markle, acuzații în presă

Samantha, sora lui Meghan a amenințat în anul 2019, că va publica cărți despre viața ei alături de Meghan, scrie Daily Star. Aceasta a încercat să o pună pe sora ei într-o lumină proastă.

Conflicte și cu tatăl ei

În februarie 2019, publicația Daily Mail a scos la iveală o scrisoare pe care Meghan Markle i-o adresase tatălui ei, după ce aceasta vorbise în presă despre relația defectuoasă care exista între el și Meghan. În scrisoarea trimisă lui Thomas Markle, Meghan îi spunea că felul în care el o tratase i-a frânt inima și i-a cauzat suferință.

“Dacă mă iubești așa cum ai spus în presă, oprește-te din a-mi aduce atâta suferință și nu îmi mai exploata relația cu soțul meu”, a scris Meghan în scrisoare.

Meghan a a intentat un proces împotriva Daily Mail în 2019, pentru faptul că i-a publicat scrisoarea fără permisiunea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI