Meghan și Harry s-au angajat! Ce job bănos au acum, după ce și-au cheltuit finanțele pe casa uriașă

Meghan și Harry s-au angajat! Ce job bănos au acum, după ce și-au cheltuit finanțele pe casa uriașă
Unde lucrează Meghan Markle și Prințul Harry?

Meghan Markle și Prințul Harry s-au angajat! Finanțele li s-au consumat, iar acum au decis să ia frâiele în mâini și să se descurce fără ajutorul Familiei Regale din care au provenit. Ce job bănos le ocupă acum timpul?

Unde lucrează Meghan Markle și Prințul Harry?

Prințul Harry și soția sa s-au desprins de Familia Regală a Marii Britanii și din punct de vedere financiar atunci când au decis să părăsească titulaturile primite. Finanțele avute până acum s-au cam dus, așa că soții au decis să ia frâiele în mâini și să înainteze pe partea profesională. Acum, fără obligații, au ales să atingă un domeniu artistic. Cunoscutul și iubitul cuplu va produce filme de ficțiune, documentare și seriale pentru Netflix, conform anunțului platformei video, arată AFP.

Fanii acestora sunt extrem de încântați, mai cu seamă că fosta actriță a revenit în domeniul în care a devenit pentru prima oară cunoscută, dar de partea cealaltă a camerei față de cum era obișnuită. Deși curioasă din cale afară, nimeni nu a aflat valoare contractului semnat de cuplu. Cei doi urmează să se ocupe doar de producție, iar Meghan nu va reveni deocamdată pe platoul de filmare în diverse roluri, deși toți așteaptă cu nerăbdare acest lucru.

Netflix a anunțat, în cursul zilei de miercuri, că Prințul Harry și soția sa au deja mai multe proiecte în lucru, inclusiv o serie de documentare despre natură și o serie animată care este dedicată femeilor cu povești de viață complexe și cu destine remarcabile.

Meghan și Harru vor produce filme de ficțiune, documentare și seriale pentru Netflix
Meghan și Harru vor produce filme de ficțiune, documentare și seriale pentru Netflix

„Ne vom concentra pe crearea de conținut informativ”

„Ne vom concentra pe crearea de conținut informativ, dar oferim și o sursă de speranță. Existențele noastre, independent unul de celălalt sau ca un cuplu, ne-au permis să înțelegem puterea sufletului uman, curajul, rezistența și nevoia de interacțiuni”
Meghan Markle și Prințul Harry

Amintim că Meghan și Harry s-au mutat în California în luna iulie a acestui an. Aceștia au încetat oficial să mai fie membri ai Casei Regale a Marii Britanii în luna aprilie a lui 2019, după ce și-a exprimat dorința de independență. Cu toate astea, aranjamentul poate fi revizuit în 2021, când cei doi au posibilitatea de a se reîntoarce în sânul familiei regale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI