„Oracolul” de la PNL: Raluca Turcan spune că „primul procuror european va fi român”

„Oracolul” de la PNL: Raluca Turcan spune că „primul procuror european va fi român”

Raluca Turcan a declarat în urma votului favorabil din Comisia LIBE pe care Laura Codruţa Kovesi l-a obținut, că „primul procuror european va fi român”. Iar, cu această ocazie, i-a transmis și felicitări fostei şefe a DNA.

„Primul procuror european va fi român. Felicitări Laura Codruţa Kovesi! Iată dovada că profesionalismul, normalitatea şi bunul simţ pot învinge în faţa analfabetismului şi a corupţiei. Guvernul Dragnea – Dăncilă – Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa. Ceea ce PSD – ALDE consideră că nu e bun pentru România, statele europene consideră că este bun pentru Uniunea Europeană! Kovesi a fost demisă în România, fără să se poată apăra, deşi DNA o bună perioadă a dat speranţa că în România corupţia poate fi învinsă. Mult succes Laura Codruţa Kovesi!”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

De asemnea, Raluca Turcan este de părere că „Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa.” Iar ceea ce Guvernul a considerat că este toxic pentru România, pentru că reprezintă o piedică pentru corupție, UE consideră că este foarte bun.

„Iată dovada că profesionalismul, normalitatea şi bunul simţ pot învinge în faţa analfabetismului şi a corupţiei. Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa. Ceea ce PSD-ALDE consideră că nu e bun pentru România, statele europene consideră că este bun pentru Uniunea Europeană! Kovesi a fost demisă în România, fără să se poată apăra, deşi DNA o bună perioadă a dat speranţa că în România corupţia poate fi învinsă. Mult succes Laura Codruţa Kovesi!”, a mai scris Raluca Turcan pe Facebook.

Laura Codruţa Kovesi, Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a obţinut cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European, după audierile de pe data de 26 februarie, pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Laura Codruța Kovesi a obținut 26 voturi miercuri în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Pe locul doi s-a clasat Francois Bohnert (Franța) cu 22 voturi, iar pe trei Andres Ritter (Germania), care a obținut un singur vot.

Iar de la Comisia pentru control bugetar (CONT), Laura Codruţa Kovesi a obţinut 12 voturi, fiind urmată de Jean-Francois Bohnert – cu 11 voturi şi de Andres Ritter – cu un singur vot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI