Primul mesaj postat de Simona Halep, după ce a ajuns în Adelaide. A strâns zeci de mii de like-uri

Primul mesaj postat de Simona Halep, după ce a ajuns în Adelaide. A strâns zeci de mii de like-uri
Simona Halep, alături de Darren Cahill la turneul din Adelaide: "Mă simt minunat în acest loc special"

Simona Halep a ajuns în Adelaide, Australia, unde în perioada 12-20 ianuarie va juca în cadrul primului turneu din noul sezon. Numărul 4 WTA s-a fotografiat alături de antrenorul Darren Cahill pe terenul de tenis și le-a transmis fanilor un mesaj pe rețelele sociale.

Simona Halep, alături de Darren Cahill la turneul din Adelaide: „Mă simt minunat în acest loc special”

Sportiva din Constanța este nerăbdătoare să pornească la drum în noul sezon, iar primele două turnee din acest an au loc în Australia, cel dintâi chiar în Adelaide, orașul natal al antrenorului Darren Cahill. Simona a intrat deja pe terenul de tenis pentru antrenamente, s-a fotografiat alături de Cahill și a postat poza pe rețelele sociale, iar fanii au încurajat-o și i-au dat zeci de mii de like-uri.

„Ne-am reunit în Adelaide. Mă simt minunat să revin în acest loc special”, a scris Halep pe conturile de Facebook, Twitter și Instagram.


„Ține de omul ăsta. El este singurul care lucrează și cu psihicul tău și iartă. Baftă”, i-a transmis un fan pe rețelele sociale, în timp ce un alt internaut a comentat: „Mă bucur că plecați la drum împreună! Sunteți o echipă redutabilă și cred în șansele voastre în acest an. Baftă multă în 2020!”

Cu doar câteva zile înainte de startul turneului din Adelaide, Simona Halep a anunțat că va dona câte 200 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă pe care o va avea la adresa lui Darren Cahill în timpul competiției. Gestul Simonei a fost comentat de presa internațională, care a apreciat inițiativa.

Simona are planuri mari pentru anul 2020. Principalul obiectiv al sportivei rămâne titlul olimpic pentru România la Olimpiada de la Tokyo.

„Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la acea competiție. Nu o să fie ușor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac”, a declarat Simona Halep la finalul lui 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI