Primul contract de imagine al Iancăi, fiica lui Răzvan Simion. La ce face reclamă tânara de 18 ani

Primul contract de imagine al Iancăi, fiica lui Răzvan Simion. La ce face reclamă tânara de 18 ani
Ianca Simion a semnat primul contract de imagine.

Fiica lui Răzvan Simion se bucură de primul contract de imagine. Tânăra a împlinit anul acesta 18 ani și se face din ce în ce mai frumoasă. Adolescenta i-a surprins pe fanii tatălui ei în ultimii ani. Prezența sa în fața camerelor de fotografiat i-au adus acum un contract cu un brand puternic. Fata poate să se mândrească de acum cu o reușită importantă. Mulți dintre cei care îl iubesc pe moderatorul de la Antena ar vrea să o vadă chiar pe micile ecrane.

Fiica lui Răzvan Simion, contract de imagine cu un brand: la ce face reclamă Ianca?

Fiica lui Răzvan Simion s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Aceasta a moștenit dorința de a sta în lumina reflectoarelor de la tatăl ei, iar acum face pași firavi pentru a ajunge cunoscută. Fanii matinalului de la Antena 1 se bucură de faptul că tânăra ar putea să îi calce pe urme, iar mulți doresc să o vadă chiar într-un show.

Adolescenta în vârstă de 18 ani a semnat recent și primul ei contract de imagine. Ianca a pozat ca o profesionistă în fața camerelor de filmat pentru un brand de bijuterii. Aceasta a fost îmbrăcată într-un sacou alb, decoltat și cu un lănțișor fin la gât. Răzvan Simion cu siguranță are toate motivele să fie mândru de fata lui care a bifat deja o primă reușită.

Fata a împlinit 18 ani

Ianca a împlinit de curând frumoasa vârstă de 18 ani. Aceasta și iubita tatălui său au o relație impresionantă. Partenera prezentatorului TV i-a transmis în ziua specială un mesaj emoționant care demonstrează legătura strânsă dintre ele.

,,La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, i-a transmis Daliana pe Instagram.

Ianca este fiica lui Răzvan Simion din mariajul cu Diana. Moderatorul a fost căsătorit pentru 15 ani. Din relația lungă a vedetei a rezultat și Tudor, singurul băiat al bărbatului. Ambii copii au rămas în grija mamei lor după divorțul părinților. Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit în anul 2019 cu Radu Biță.

Moderatorul a avut și el o relație de lungă durată cu Lidia Buble, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan. Mulți din fanii lui sperau ca acesta să se împace cu celebra cântăreață, dar se pare că drumurile lor s-au despărțit definitiv. Bărbatul este acum extrem de fericit și liniștit lângă bruneta care a reușit să îi fure inima.