Cum arată fiica lui Răzvan Simion, acum. Ianca a crescut și seamănă leit cu matinalul de la Antena 1

Cum arată fiica lui Răzvan Simion, acum. Ianca a crescut și seamănă leit cu matinalul de la Antena 1
Cum arată fiica lui Răzvan Simion, acum. Ianca a crescut și seamănă leit cu matinalul de la Antena 1

După divorțul de Diana, cu care are doi copii, Ianca și Tudor, Răzvan Simion și-a oficializat relația cu Lidia Buble, de care s-a despărțit recent, după aproape cinci ani de relație. Matinalul de la ”Neatza” nu împărtășește adesea imagini cu minunile lui, dorind să îi țină departe de ochii lumii. Cea care mai dezvăluie amintiri cu micuții este fosta soție a prezentatorului TV, mândră nevoie mare de reușitele și pașii lor.

Fiica lui Răzvan Simion, o domnișoară în toată regula

Diana și Răzvan Simion au divorțat în 2015. Anunțul a venit chiar de la prezentatorul TV, după izbucnirea scandalului despre presupusa relație pe care o avea cu Lidia Buble. Prietenii i-au sărit în apărare și s-au declarat încântați că acesta s-a hotărât să pună capăt relației de 15 ani pe care a trăit-o alături de mama copiilor lui.

Deși la acel moment nu a comentat scandalul din presă, după ce a fost surprins de fotoreporteri părăsind clădirea în care locuia Lidia, Răzvan a confirmat, la câteva zile distanță, despărțirea de soția sa, însă nu a comentat și aventura.

  • La un moment dat, în presă se zvonea că Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă, la cei doi copii, însă Lidia Buble a intervenit, moment în care Diana a luat atitudine.

Ianca seamănă leit cu matinalul de la Antena 1

Cât despre Diana, nu a mai avut de ales și a preferat, de asemenea, să nu comenteze prea mult pe baza acestui subiect. Destinul a făcut ca dragostea dintre Răzvan și Lidia să nu dureze mai mult de cinci ani, astfel că, astăzi, vâltoarea de altădată pare să fi fost înfruntată zadarnic.

Între timp, copiii s-au făcut mari. Ianca a intrat de curând la liceu și s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă și cochetă, iar Tudor este elev în clasa a V-a și este un băiat extrem de simpatic, ce-i seamănă leit tatălui lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI