Primești bani înapoi dacă plătești cu Revolut. Vestea care îi va bucura pe sute de mii de români

Primești bani înapoi dacă plătești cu Revolut. Vestea care îi va bucura pe sute de mii de români
toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare

Vești bune pentru români. Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri se înrolează în Revolut la categoria Recompense (Rewards). Cu alte cuvinte, clienții vor putea obține înapoi 5% din banii pe care-i dau pe produsele pe care le cumpără de pe rafturile lui, fie online, fie în locațiile fizice, folosind cardul Revolut.

Ce primesc clienții care cumpără produse Flanco prin Revolut

Șefii companiei Flanco, unul dintre principalii retaileri de pe piața produselor electro-IT din România, au anunțat că persoanele care vor putea plăti produsele din magazine folosindu-se de cardul Revolut vor avea parte de o mică surpriză.

Mai exact, începând din luna aprilie 2022, utilizatorii Revolut din România primesc înapoi 5%(cashback) din valoarea produselor pe care le cumpără de la Flanco, indiferent dacă au cumpărat produsele din magazinele vizice sau prin intermediul unei comenzi online.

Utilizatorii aplicației Revolut, indiferent de abonamentul pe care-l au vor găsi, la categoria ”Cashback”, retailerul electro-IT Flanco, în dreptul căruia este menționat procentul de cashback de 5%.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi bulina aferentă retailerului și să apeși activează. Astfel, la următoarea plată realizată în magazinul Flanco, vei primi, în termen de 72 de ore, 5% din valoarea comenzilor.

„Toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare!”

Banii primiți înapoi sub formă de cashback pot fi folosiți pentru orice plată cu cardul Revolut, însă nu pot fi retrași de la ATM, scriu cei de la wall-street.ro

„În mod constant, adăugăm noi servicii de finanțare sau beneficii pentru clienți împreună cu partenerii noștri. Prin această colaborare, toate produsele noastre vor beneficia de returnarea pe card a 5% din valoare.

Ne așteptăm ca acele categorii cu o creștere bună în piață să fie, în continuare, preferatele clienților, beneficiind de un preț încă și mai accesibil.

Spre exemplu, anul trecut, mașinile de spălat vase și uscătoarele au avut un ritm de creștere de peste 60%, device-urile smart (smartphone, smartwatch, brățări fitness) au crescut cu peste 38%, iar espressoarele de cafea cu peste 26%.” a declarat Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco Retail, potrivit sursei citate.

Parteneriatul realizat de Flanco cu Revolut aduce retailerul românesc de electro-IT în secțiunea Recompense a Fintech-ului în care se mai regăsesc business-uri precum Depurtat.ro, Farmec, Otter, Meli Melo Paris, Lensa sau MyProtein, ce oferă cashback ce poate ajunge și până la 35%.