Primele reacții ale tricolorilor după ce România s-a calificat în semifinale la Euro U21

Autor: Claudiu Surmei - 00:09, 25 iun. 2019
Primele reacții ale tricolorilor după ce România s-a calificat în semifinale la Euro U21

România a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat împotriva Franței, ultimul din grupa C și s-a calificat în premieră în semifinalele Campionatului European U21. Atmosfera a fost incendiară în rândul tricolorilor după meci. Vor juca în penultimul act cu Germania, dar până atunci vor să se bucure de ceea ce au obținut până acum.

Reacțiile tricolorilor după calificarea României în semifinale

„Sincer, era greu să ne gândim să câștigăm grupa. Am pregătit meciurile foarte bine și consider că primul loc e pe deplin meritat. Înseamnă un lucru extraordinar. Am scris o filă de istorie în România și mă bucur că am participat și eu la asta. Am jucat pentru părinții mei și pentru întrega țară. Le mulțumesc că ne-au împins de la spate. Simt mândire să joc pentru România. Nici nu m-am gândit la semifinală, sunt prea bucuros acum. Trebuie să sărbătorim acum, să ne odihnim și apoi vom vedea”, a declarat Dragoș Nedelcu după Franța – România 0-0 la Euro U21.

„Le mulțumesc românilor care ne-au suținut. Au fost excepționali. Nu sunt cuvinte să descriu acest sentiment. Suntem un grup excepțional, sunt extrem de fericit. Am venit aici încrezători și s-a văzut în teren că nimeni nu s-a dat bătut. Le-am arătat tuturor că România are o inimă mare. Vreau săaveți încredere maximă în noi pentru că nu vă vom dezamăgi. România va ajunge în topul lumii”, a declarat căpitanul Andrei Ionuț Radu.

„Am încercat să odihnim câțiva jucători, suntem fericiți că am terminat pe primul loc. Cred că în seara asta am meritat acest punct, Franța nu și-a creat prea multe ocazii de gol. Suporterii sunt fabuloși. Cred că oriunde ne-am duce, un stadion întreg ne va aplauda. Nu e ușor, mai ales când naționala Franței vine și îți mulțumește. Ne vom bucura câteva ore, apoi trecem la recuperare și plecăm la Bologna. Ați fost minunați, sunteți și veți fi minunați. Veniți alături de noi, să fim împreună la următorul meci! Hai România!”, a spus selecționerul Mirel Rădoi.

După acest succes, tricolorii s-au calificat la Jocurile Olimpice, unde nu mai ajunseseră din 1964.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI