28 feb. 2021 | 14:29

Primele imagini de la Chefi la Cuțite sezonul 9. Ce invitat special apare diseară la Antena 1

Diverse
Primele imagini de la Chefi la Cuțite sezonul 9. Ce invitat special apare diseară la Antena 1

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întorc cu sezonul 9 duminică, 29 februarie, la ora 20:00. Fanii sunt extrem de încântați și abia așteaptă să vadă ce concurenți se vor mai întrece prin diferite bucate culinare desăvârșite.

Cine va participa la Chefi la cuțite. Sezonul 9 vine cu multe surprize

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! De data aceasta, telespectatorii au parte și de o surpriză neașteptată. Speak va avea o emisiune online despre Chefi la Cuțite, producția primind numele de Speak @ cuțite. Pe cântărețul simpatic îl vom putea vedea pe site-ul a1.ro, la finalul fiecărei ediții de pe TV.

Cântărețul Speak este îndrăgit de ani de zile datorită talentului său, dar se pare că acum el este atras și de televiziune. Chiar dacă are o mulțime de fani datorită succesului cunoscut pe scena muzicală românească, el a participat și în emisiunea Asia Express, alături de iubita sa, Cristina Ștefania, unde a cucerit instant publicul.

Speak, alături de Gina Pistol la Chefi la cuțite

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Sezonul 9 din emisiunea extrem de urmărită vine cu noi surprize. Speak va face parte din echipă și va ocupa rolul de coprezentator alături de Gina Pistol. Ținând cont că prezentatoarea se pregătește să devină mămică pentru prima oară, artistul va sta alături de concurenți și le va afla poveștile impresionante.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei.”, a declarat Speak despre noul său rol.

Gina Pistol, surpriză de proporții uriașe. Ce s-a întâmplat în emisiune

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane! Pentru că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară, iar filmările la emisiune au început, toată lumea îi oferă o atenție deosebită vedetei de televiziune, pentru a se asigura ca se odihnește îndeajuns și are parte de tot ce este nevoie. Ea va avea o nouă cameră, pregătită chiar de chefi.

 “Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie.”, a spus Gina Pistol.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro