După ce a fost oltean în Fructul oprit, Marian Râlea se pregătește pentru Sacrificiu. Ce rol va avea el

După ce a fost oltean în Fructul oprit, Marian Râlea se pregătește pentru Sacrificiu. Ce rol va avea el

A fost Vasile Boască în „Fructul oprit”, iar acum se pregătește pentru o nouă provocare profesională. Marian Râlea a fost cooptat și în echipa noului serial – „Sacrificiu”, produs de Ruxandra Ion, care va putea fi urmărit din toamnă la Antena 1.

Marian Râlea joacă în Sacrificiu

În „Fructul oprit”, Marian Râlea a jucat rolul unui oltean. După două sezoane, serialul a ajuns la final, iar o mare parte din distribuția acestei producții a început munca, alături de alți actori, pentru „Sacrificiul”. Și Marian Râlea se regăsește printre cei care vor putea fi văzuți în noul serial tv, filmând în această perioadă pentru noua producție.

În „Sacrificiul„, Marian Râlea și Ana Ciontea formează familia Popescu. Elena Popescu (interpretată de Ana Ciontea), profesoara de română-franceză la o școală din ilfov își crește singură cele trei fete și se luptă cu ratele la casa pe care, tot singură trebuie să le plătească. Acum cinci ani, soțul ei, Aurel Popescu/ Relu (interpretat de Marian Râlea) a plecat să ia pâine și nu s-a mai întors.

Relu Popescu a lucrat la o firmă importantă și o bună perioadă din viața lui a câștigat mulți bani. Tot în această perioadă a convins-o pe soția lui să cumpere casa, dar la scurt timp a fugit în Italia pentru că a făcut mari greșeli la firmă. A lăsat multe datorii cu casa, dar principalul motiv pentru care s-a distrus este alcoolul. E un pierde-vară, nu are cuvânt și nu e responsabil. Nu te poți baza pe el, dar Elena își amintește că au avut și momente frumoase în viață.

Când începe „Sacrificiul”

Sacrificiul„, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, va avea premiera în această toamnă. Producția prezinta poveștile excepționale a trei familii cu destine memorabile. Serialul va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei românești.