Primele imagini cu Michael Schumacher în comă. Cu ce sumă au vrut să le vândă cei care l-au filmat pe ascuns

Primele imagini cu Michael Schumacher în comă. Cu ce sumă au vrut să le vândă cei care l-au filmat pe ascuns

Michael Schumacher continuă recuperarea după ce și-a revenit din comă, în urma accidentului de schi suferit în 2013 la Meribel. Jurnaliștii britanici relatează că una dintre presoanele care l-au vizitat pe fostul campion mondial ar fi făcut mai multe fotografii cu acesta și s-ar fi oferit să le vândă pentru suma de un milion de lire sterline.

Primele imagini cu Michael Schumacher în comă

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o traumatism la cap în urma unui accident produs în timp ce schia în stațiunea Meribel, din alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriană la spital, operat și indus în stare comă artificială. După ce s-a aflat în comă din 29 decembrie 2013 până pe 16 iunie 2014, el a părăsit spitalul din Grenoble pentru a se reabilita în continuare la Spitalul Universității (CHUV) din Lausanne, Elveția.

Soția lui, Corinna, este cea care i-a fost alături în clipele grele. Femeia a vândut mai multe proprietăți pentru a face rost de bani pentru tratament. În tot acest timp, mai multe persoane au primit permisiunea de a-l vizita pe fostul pilot de Formula 1, iar recent în spațiul public a apărut informația potrivit căreia cineva i-ar fi făcut mai multe poze lui Schumacher și s-ar fi oferit să le vândă unei publicații pentru suma de un milion de lire sterline.

Cum arată acum Michael Schumacher, după ce s-a trezit din comă. Medicul campionului a făcut anunțul șocant

Imaginile nu au fost publicate, întrucât soția lui Schumacher a reclamat violarea dreptului la viaţă privată, iar avocații familiei au anunţat poliţia din Elveţia despre acest lucru.

„Starea sănătăţii lui Michael Schumacher nu este de interes public”, a declarat managerul pilotului, Sabine Kehm.

„Nu mai este deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a spus neurochirurgul Nicola Acciari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI