Cum arată Michael Schumacher, după mai bine de 4 ani de convalescență. Medicii au rupt tăcerea

Cum arată Michael Schumacher, după mai bine de 4 ani de convalescență. Medicii au rupt tăcerea
Cum arată Michael Schumacher, după 4 ani de convalescență. Medicii au dezvăluit totul

Un neochirurg din cadrul spitalului Bellarria din Bologna a oferit recent informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Specialistul a dezvăluit detalii sumbre despre starea actuală a celebrului sportiv.

Detalii sumbre despre starea de sănătate a lui Schumacher

Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria, a oferit detalii sumbre despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Din păcate, sportivul este în continuare în stare gravă, iar imaginea sa este extrem de diferită față de cea de dinainte de accidentul grav pe care l-a suferit. Deși Schumacher a fost tratat de cei mai buni medici din lume, iar atenția asupra lui a fost exclusivă, lovitura puternică în zona capului a ajuns să-i schimbe în cele din urmă musculatura și scheletul, medicii dându-i deseori slabe șanse de supraviețuire.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o„
Nicolae Acciarri, neurochirurg

Cum arată Michael Schumacher, după 4 ani de convalescență?
Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, după 4 ani de convalescență?

„Nu credem că mai are prea multe şanse”

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, nu a mai fost văzut în public de peste patru ani. Amintim că sportivul a suferit un grav accident în Alpii Francezi în urma căruia s-a lovit extrem de puternic la cap. Totul s-a petrecut pe 29 decembrie a lui 2013, în timp ce schia. După accident, fostul campion la F1 a intrat în comă indusă timp de șase luni, ulterior fiind supus unui tratament în Elveția.

În anul 2017, publicația spaniolă „Las 2 Orillas” a notat că fostul pilot cântărește doar 45 de kilograme, iar înălțimea lui a scăzut la 1,60 de metri, cu 14 centimetri mai puțin decât a avut acesta. „Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat un membru al familiei Schumacher, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI