Primele imagini cu fetița de 8 ani din Mehedinți, după ce a fost luată de părinții adoptivi – VIDEO

Primele imagini cu fetița de 8 ani din Mehedinți, după ce a fost luată de părinții adoptivi – VIDEO
Sorina, fetița de 8 ani din Mehedinți se află acum în grija părinților ei adoptivi

Au apărut primele imagini cu fetița de 8 ani din Mehedinți, după ce a fost luată de părinții adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de către aceștia, după ce protestatarii le-au cerut să vadă o dovadă că micuța este bine.

Evident că fetița este bine și, se pare că nu mai are nicio reacție isterică, nu mai este speriată și comunică destul de natural cu mama ei adoptivă. Imaginile au fost publicate duminică, 23 iunie, după ce, timp de aproape trei zile, mai multe persoane din Baia de Aramă, localitatea de unde e copilul, au protestat în fața primăriei locale din cauza modului în care autoritățile au gestionat acest caz de adopție.

Oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de un caz despre care nu știu întregul adevăr, dar au amenințat că se vor duce cu un autocar și la Craiova, orașul de unde sunt părinții adoptivi ai copilului care acum a ajuns vedetă națională.

Fetița de 8 ani din Mehedinți, filmată de mama ei adoptivă, în timp ce se joacă

Mama adoptivă a publicat un clip cu fetița de 8 ani pe Facebook, iar din imgini ne dăm seama că acestea se aflau într-o grădină sau un parc. Copilul stă pe o pătură și se joacă. La un moment dat, mama ei adoptivă îi adresează o întrebare, iar copilul îi răspunde.

Liviu Belulescu, avocatul familiei româno-americane, a declarat că imaginile au fost filmate chiar de către noua mamă a fetiței. „E în regulă, fetița e foarte bine. Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste”,

Totuși, este evident că femeia a publicat acel video pentru a mai calma spiritele în rândul protestatarilor care au devenit foarte vocali vizavi de acest caz. Ei au protestat și vineri și sâmbătă, inclusiv în fața casei de unde a fost luat copilul cu forța, cu ajutorul mascaților. Nemulțumirea generală este referitoare la modul brutal în care s-a acționat pentru a fi luată din grija aparent ilegală a asistentei maternale.

Între timp, au fost deschise mai multe anchete privind acest caz, pentru a se vedea cine se face vinovat de modul în care s-a gestionat procesul de adopție, de ce a fost îngreunat și de ce a fost nevoie de intervenția mascaților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI