Primele imagini cu Alina Pușcău, după ce s-a vindecat de covid. Actrița a rămas cu sechele

Primele imagini cu Alina Pușcău, după ce s-a vindecat de covid. Actrița a rămas cu sechele
Cum se simte Alina Puscau dupa ce s-a vindecat de COVID

Alina Pușcău a trecut printr-o perioadă dificilă atunci când a fost infectată cu noul coronavirus. Cum se simte actrița acum, după ce s-a vindecat de COVID-19d. Bruneta a făcut primele declarații după ce a scăpat de boală.

Cum arată Alina Pușcău după ce s-a vindecat de COVID-19

Alina Pușcău a trecut prin clipe de coșmar atunci când s-a îmbolnăvit de coronavirus. Acum o lună de zile, frumoasa actriță a fost diagnosticată pozitiv cu virusul Sars-COv-2, forma bolii fiind una destul de severă.

După ce a fost internată la spital, acolo unde a fost pusă sub supravegherea atentă a medicilor, Alina Pușcău s-a vindecat de COVID, iar starea ei actuală de sănătate este una foarte bună.

Mai mult de atât, bruneta a postat un clip pe Instagram unde și-a asigurat prietenii virtuali că se simte bine, bucuroasă de faptul că-și poate relua activitățile dinainte de a se infecta.

Recent, bruneta a postat o serie de fotografii glamour pe contul ei de Instagram, semn că este într-o formă de zile mari, spre bucuria fanilor săi.

„Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut Covid. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!”, a spus frumoasa Alina Pușcău pe Instagram.

Ce a pățit Alina Pușcău după ce a fost infectată cu COVID-19

Frumoasa actriță a trecut prin momente dificile atunci când a fost bolnavă de COVID. Alina Pușcău a povestit că virusul i-a afectat plămânii, a avut dureri în gât și a simțit arsuri în stomac.

Bruneta a tras o sperietură zdravănă, însă, din fericire totul s-a rezolvat. După ce s-a vindecat, topmodelul și-a reluat activitățile dinainte să se îmbolnăvească.

„Mi-a afectat plămânii, amândoi plămânii, virusul, şi-mi este foarte greu să respir. Când respir, mă doare aici în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt. Este foarte, foarte greu virusul ăsta. Eu n-am fost niciodată aşa bolnavă.

Simptomele sunt dureri în gât, aşa, înţepătoare, după care simţi că ţi se duce aşa, în jos, şi începe să-ţi ardă plămânii, după aceea, îţi arde stomacul. Simţi aşa că cineva ţi-a tăiat stomacul pe din două, începi să ai frisoane, începi să vomiţi, te doare capul, dar îngrozitor.”, mărturisea Alina Pușcău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI