Ce i-au descoperit medicii Alinei Pușcău la radiografie. Vedeta se simte rău, dar a fost externată. De ce

Ce i-au descoperit medicii Alinei Pușcău la radiografie. Vedeta se simte rău, dar a fost externată. De ce
Ce i-au descoperit medicii Alinei Pușcău la radiografie.

Sunt noi vești despre starea de sănătate a fotomodelului Alina Pușcău. Aceasta a dat un interviu telefonic pentru emisiunea la Măruță și a spus cum se simte. Ea a fost externată din spital, după ce i s-au făcut investigațiile necesare.

Ce i-au descoperit medicii Alinei Pușcău la radiografie

Alina Pușcău s-a infectat cu cu varianta Delta a coronavirusului. Ea a anunțat zilele trecute pe Internet că are virusul și că se simte foarte rău.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu.

Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău pe Instagram.

Alina Pușcău a făcut azi declarații pentru emisiune La Măruță. Ea a spus că starea ei este una mai bună, însă că la radiografie a reieșit că virusul i-a afectat plămânii, iar acum are și pneumonie.

”Mă simt mai bine, am avut noroc că am ajuns la spital, mi-am facut radiografie la plămani și virusul mi-a afectat plămânii și am pneumonie acum. Am fost externată, iau tratamentul acasă. Erau multi oameni care aveau nevoie de paturi si am fost externata.

Nu am niciun fel de putere, foarte puțin ca să îmi fac ceva de mâncare și să mă întorc apoi in pat. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului. Nu am vrut să ma duc la spital și am zis că mă tratez acasă cu antiobiotice, dar mai rău îmi făceam ața. Am sunat de 3 ori la salvare pană sa vină„, a declarat Alina Pușcău pentru emisiunea La Măruță.

Drama din viața Alinei Pușcău

Alina Pușcău este una dintre cele mai celebre fotomodele. Ea a defilat pe podium inclusiv pentru Victoria’s Secret și a avut iubiți celebri, precum Vin Diesel. Alina Pușcău a povestit într-un interviu despre drama din copilăria sa.

„Copilăria mea a fost una foarte grea. Am fost mai mult singură. Mama a avut o viaţă foarte grea şi cu tata şi cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu. Mi-a zis la vârsta de 14 ani că de două ori a încercat să mă avorteze şi chestia asta m-a afectat foarte mult. Am încercat să scriu un script despre asta doar ca să mă regăsesc. Am încercat şi să nu o judec pentru că oricine poate să fie în situaţia asta. Acest lucru m-a încurajat în viaţa reală şi m-a făcut să nu mai am frică de nimic.

Mama a făcut 19 avorturi în total. Nu existau metodele contraceptivele de acum. Eu mi-am despărţit părinţii. I-am spus mamei că dacă se desparte de tata îi cumpăr casă. I-am cumpărat. Tata a murit cu şase ani în urmă. El a vrut să mai vorbească cu mine, dar eu nu i-am dat şansa. Îmi pare rău acum. Părinţii mei se certau din cauza băuturii. Am văzut violenţă şi când am crescut mi-am dat seama că aceste amintiri m-au făcut să mă pierd, să nu mai am încredere în mine” a povestit Alina Puşcău în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Playtech.ro și pe