Alina Pușcău, strigăt de disperare după ce simptomele infecției cu Covid-19 s-au agravat: „Mă omoară. Îmi distruge viața. Virusul îmi atacă toate organele”

Alina Pușcău, strigăt de disperare după ce simptomele infecției cu Covid-19 s-au agravat: „Mă omoară. Îmi distruge viața. Virusul îmi atacă toate organele”
Alina Pușcău s-a infectat cu Covid-19

Modelul internațional Alina Pușcău s-a infectat, în urmă cu o nouă zile, cu Covid-19, motiv pentru care, starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta. Cu puțin timp în urmă, fosta iubită a lui Vin Diesel a tras un semnal de alarmă prin care îi avertizează pe români cu privire la agresivitatea tulpinii Delta asupra întregului ei organism. Aceasta face apel la români să se vaccineze și să respecte măsurile de siguranță.

Ce poză și-a pus vedeta  pe Instastory

Timp de o săptămână, modelul Alina Pușcău a trecut prin tot felul de stări de panică și teroare, după ce a aflat că testul efectuat este pozitiv și că este infectată cu noul coronavirus, tulpina Delta.

Din păcate, în loc să fie din ce în ce mai bine, starea de sănătate a Alinei s-a înrăutățit, așa că, aceasta și-a anunțat fanii, prin intermediul unei rețele de socializare, că starea sa de sănătate este foarte rea, iar Covid-ul face ravagii în organismul său. Mai mult, aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu o Ambualnță, pe semne că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a interveni în această luptă dură cu Covid-19.

„Virusul îmi atacă toate organele”

Cu ochii în lacrimi, Alina Pușcău și-a rugat prietenii să aibă grijă de ei și să se ferească de acest virus periculos, deoarece ea trăiește cele mai grele din viața ei, simțind că tot organismul a fost distrus.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea.

Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.

Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu! Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, a scris tânăra vedetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI