„Primarul Piedone nu are absolut nicio vină”. Ce dezvăluiri a făcut Ponta, după ce edilul a fost condamnat la 4 ani de închisoare

„Primarul Piedone nu are absolut nicio vină”. Ce dezvăluiri a făcut Ponta, după ce edilul a fost condamnat la 4 ani de închisoare
Victor Ponta, reacție după sentința primită de Piedone în Dosarul Colectiv

Victor Ponta vine cu o primă reacție după sentința primită astăzi, 12 mai, de Cristian Piedone. Politicianul susține că primarul Sectorului 5 din Capitală nu are ,,absolut nicio vină.” Cel din urmă a fost condamnat la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv pentru abuz în serviciu, arată Curtea de Apel. ,,Știm toți că Tragedia de la “Colectiv” a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern”, a mai subliniat el.

Victor Ponta, reacție după condamnarea lui Piedone în Dosarul Colectiv

Sentință definitivă în dosarul Colectiv! Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis condamnarea patronilor clubului Colectiv, dar şi a primarului Cristian Popescu Piedone. Victor Ponta vine cu o primă reacție în mediul online.

Acesta a scris că tragedia a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern. De asemenea, cel din urmă a subliniat că este cunoscut faptul că primarul Sectorului 5 din Capitală nu este vinovat.

Co-fondator și președinte al Partidului PRO România a mai scris că în continuare se organizează concerte în subsoluri și locații total inadecvat și că nimic nu s-a schimbat.

Politicianul a susținut că Piedone și patronii Clubului vor fi băgați la închisoare, iar pentru unii oameni asta reprezintă rezolvarea, dar nu este deloc așa. El a mai adus aminte de incendiile din spitalele din România pentru care nimeni nu plătește.

,,I-am băgat pe Piedone și patronii Clubului la închisoare și mergem mai departe”

,,Stim toti ca Tragedia de la “Colectiv” a fost folosita in scop politic pentru inlocuirea unui Guvern ( altfel trecea , ca multe alte tragedii) .

Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci si pana azi, interesat sa afle adevarul sau sa faca dreptate! Stim toti ca Primarul Piedone nu are absolut nicio vina ( daca era “Colectiv” la Sibiu sau la Cluj nu cred ca era bagat Primarul la inchisoare) . Stim toti ca acum ard oamenii in Spitale si nimeni nu pateste ceva .

  • “Corupția NU MAI ucide”

Stim toti ca si azi se organizeaza concerte in subsoluri si locatii total inadecvate. Stim toti ca nu am mai vrut sa auzim de “Colectiv” ca sa nu ne aducem aminte de manipularea si modul in care vietile pierdute au fost folosite cu cinism.

Stim toti ca acum “Coruptia NU MAI ucide” , nici minciuna, prostia, incompetenta si nesimtirea. I-am bagat pe Piedone si pe patronii Clubului la inchisoare si mergem mai departe ca si cand nu a existat nimic. Extrem de trist!”, a fost mesajul lui Victor Ponta de pe rețelele de socializare.