Primarul scos la vânzare pe OLX de către „un tecucean ţepuit de PSD”

Primarul scos la vânzare pe OLX de către „un tecucean ţepuit de PSD”
Primarul din Tecuci Cătălin Hurdubae a fost scos la vânzare pe OLX contra sumei de un leu

Primarul din Tecuci a fost scos la vânzare pe OLX contra sumei de un leu și mai mult cumpărătorul va primi din partea casei și o porție de mici cu muștar.

O situație cel puțin comică a avut loc în Tecuci, acolo unde un locuitor l-a scos la vânzare pe Cătălin Hurdubae, primarul orașului, după ce acesta ar fi fost țepuit de mai multe ori de PSD.

Anunţul de pe OLX a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. După ce și-a atins scopul, tecuceanul a scos anunțul de pe site-ul de vânzări, dar nu înainte de adăuga că „cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător.”

Se pare că edilul este cunoscut pentru numeroase gafe administrative, de aceea nu este prima dată când este ținta ironiilor de pe internet.

Primarul din Tecuci vândut pe OLX

Cel care l-a scos pe primarul din Tecuci la vânzare contra sumei de un leu și cu promisiunea unei tăvi cu mici și muștar, drept premiu pentru cumpărător, s-a semnat „un tecucean ţepuit de PSD”. Anunțul a fost postat în secțiunea „Animale de companie”.

„Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, pe data de 21 martie, la ora 18:04.

După ce anunțul s-a viralizat, au început să apară și reacțiile care mai de care mai condimentate. Astfel, s-au adunat sute de distribuiri şi mii de comentarii hazlii sau doar răutăcioase, cum ar fi: „Să pun anunţul pe grupurile din diaspora, poate îl ia cineva?” sau „Nu îl ia nici dracu, că ăsta ar fi în stare să mărească taxele şi în Iad!”.

Sursa: Adevărul
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI