Primarul din România care a scăpat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Primarul din România care a scăpat de moarte.

Un primar din România a fost diagnosticat cu cancer dar a scăpat miraculos din ghearele morții, iar acum este din nou candidat la primărie. Toți medicii i-au spus că nu mai are scăpare.

Primarul din România care a scăpat de moarte

Mircea Minea, primar în localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an în urmă cu cancer la plămâni, metastaze în tot corpul, în faza terminală. Nici cele mai scumpe clinici din România, Italia și Austria nu i-au dat nici o șansă.

Toată lumea i-a spus să meargă acasă deoarece în câteva luni urmează să moară. Era atât de grav încât nici nu au mai vrut să îl opereze sau să îi facă măcar chimioterapie. Într-un final, edilul a găsit o clinică în America. Specialiștii de acolo au acceptat să îl opereze și i-au spus că există un tratament care l-ar ajuta, dar ar trebui să își asume toate riscurile, deoarece este în fază experimentală.

Potrivit Impact.ro, Mircea Minea a acceptat ca medicii să facă experiențe pe el, ținând cont că oricum ar fi murit. Însă, de două luni nu numai că s-a întors acasă, el este și sănătos.

Mircea Minea
Ce mesaj dureros i-au transmis medicii.

Primarul este vindecat și candidează din nou la Primărie

De cum s-a văzut din nou sănătos, și-a depus din nou candidatura pentru un nou mandat de primar. Se pare ca alegerea făcută de primar nu a fost una rea, mai ales că sondajele de opinie arată că Mircea Minea va câștiga detașat la alegerile locale din 2020. Edilul este un mare iubitor al fotbalului, iar Primăria susține financiar echipa Concordia Chiajna.

Mircea Minea este primarul localității Chiajna de nu mai puțin de 24 de ani și după cum pare, are toate șansele să obțină un nou mandat la conducerea Primăriei. Însă, rămâne de văzut cum vor alege să voteze, pe data de 27 septembrie, românii din Chiajna.

“Inițial, toți medicii i-au spus să se ducă acasă și să nu mai spere într-o minune, pentru că nimic nu îl mai poate ajuta. Însă, el nu s-a dat bătut, a continuat să caute o soluție în lumea asta mare.

A luptat cu toată puterea lui, nu a putut să stea acasă și să aștepte să moară. A fost o perioadă cruntă, dar Mircea este acum bine, merge o dată la șase luni în America la control. A scăpat cu viață, deși nimeni nu i-a dat nicio șansă”, a declarat un apropiat al primarului, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI