Primarul care a plătit 100 de lei unui proxenet, ca să violeze o minoră răpită de la școală chiar în Primărie

Primarul care a plătit 100 de lei unui proxenet, ca să violeze o minoră răpită de la școală chiar în Primărie

Damian Butnariu, primar în comuna Mogoșești-Siret, a plătit 100 de lei unui proxenet ca să violeze o minoră răpită de la școală chiar în Primărie. Oficialul este edil și în prezent.

Primarul care a plătit 100 de lei unui proxenet, ca să violeze o minoră răpită de la școală în Primărie

Damian Butnariu (PNL) este primar în comuna Mogoșești-Siret din anul 2004 și ocupă această funcție și în prezent, contrar acțiunilor sale. Edilul a dat o declarație în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori. Butnariu a recunoscut că a întreținut relații intime cu două minore care erau traficate, chiar în sediul instituției publice.

Informația apare în dosarul în care mai mulți proxeneți periculoși din zona orașului Pașcani sunt judecați pentru trafic de carne vie. Aceștia sunt acuzați că ar fi racolat și obligat 12 fete, unele dintre ele minore, să se prostitueze. Faptele au avut loc în perioada 2007-2009. Numele edilului din Iași a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât de ea, cât și pe sora sa.

15 ani pedeapsă pentru proxenet

„Ar fi fost traficată de inculpatul Buduroi, fiind obligată să întreţină relaţii intime cu o persoană numită Damian (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul Buduroi”, se arată în documentele de la dosar.

Tânăra a povestit ce s-a întâmplat înainte de a ajunge în biroul lui Butnariu. În acea vară, ea și sora sa de 16 ani au avut un conflict cu mama lor și au plecat de acasă. Amândouă erau bursiere și primeau alocație, așa că au decis să se mute cu gazdă în Pașcani. Un tânăr la care au apelat le-a adus la Buduroi. Bărbatul locuia în suburbia Fântănelele din Pașcani. Individul le-a abuzat încă din a doua seară, iar scenele au fost filmate.

„În zilele următoare, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii intime cu el ameninţând-o că va face publice înregistrări video ale relaţiilor intime întreţinute cu victima” – motivarea din 2019 a sentinței prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare.

Edilul a recunoscut fapta

Au trecut câteva zile, iar mama celor două surori a făcut plângere. Buduroi le-a trimis pe tinere la Poliție. În toamna anului 2007, bărbatul a așteptat-o pe Diana să iasă de la școală și a amenințat-o că o va ucide dacă nu va urca în mașina sa. Acolo, se mai afla o fată de 17 ani și un alt bărbat. Buduroi a dus tinerele în Mogoșești-Siret, în sediul Primăriei, unde le-a obligat să întrețină relații intime normale și orale cu martorul Butnariu Damian, notează ziaruldeiasi.ro.

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru relațiile intime prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei” – motivarea sentinței de pe 31 mai 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI