Primarul Capitalei, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă, în această iarnă, cu furnizarea de căldură și apă caldă. Decizie radicală după falimentul RADET

Primarul Capitalei, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă, în această iarnă, cu furnizarea de căldură și apă caldă. Decizie radicală după falimentul RADET
Primarul Capitalei, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă, în această iarnă, cu furnizarea de căldură și apă caldă

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut un anunț de ultimă oră despre furnizarea de căldură și apă caldă. Ce se întâmplă, în această iarnă?

Primarul Capitalei, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu furnizarea de căldură și apă caldă?

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect de hotărâre prin care compania municipală Termoenergetica va prelua atribuțiile RADET, în urma declarării felimentului Regiei de către Curtea de Apel București, a informat Mediafax.

În urmă cu doar câteva momente, primarul a făcut noi declarații cu privire la această problemă serioară. Comparativ cu anunțul precedent, în care ruga populația să nu creadă declarațiile neprofesioniste și total fără nicio legătură cu realitatea, atât ale ministrului Economiei, cât și ale noului premier, Ludovic Orban, acum, Firea a rugat populația să nu mai creadă în unele informații apărute pe internet.

”În mandatul meu, pierderile financiare ale RADET au scăzut cu 81% ”

„Asa cum am declarat in repetate randuri, bucureștenii vor avea apă caldă și căldură in ciuda intrarii in faliment a RADET. Am luat măsuri din timp pentru acest lucru. Astazi, in sedinta Consiliului General, propun 2 proiecte de hotarare prin care activitatea Regiei va fi preluată in 90 de zile de Compania Municipală Termoenergetica si vor fi demarate procedurile pentru achiziționarea de energie termică de catre Companie pentru zonele deficitare din Bucureşti, repectiv Pipera — Aviaţiei şi Colentina — Fundeni.

Asa cum am declarat in repetate randuri, bucureștenii vor avea apă caldă și căldură in ciuda intrarii in faliment a RADET. Am luat măsuri din timp pentru acest lucru. Astazi, in sedinta Consiliului General, propun 2 proiecte de hotarare prin care activitatea Regiei va fi preluată in 90 de zile de Compania Municipală Termoenergetica si vor fi demarate procedurile pentru achiziționarea de energie termică de catre Companie pentru zonele deficitare din Bucureşti, repectiv Pipera — Aviaţiei şi Colentina — Fundeni.Reamintesc că am preluat RADET, în 2016, în insolvență de facto, o Regie in moarte clinica, aflata intr-o stare de degradare accentuata, care functiona in sistem de avarie, cu angajati care luptau in fiecare zi sa tina in viata conducte care depasisera 50 de ani. În mandatul meu, pierderile financiare ale RADET au scăzut cu 81% si am inițiat cea mai amplă campanie de reparații și înlocuiri de subansamble tehnice din ultimii ani. Au fost inlocuiti aproximativ 180 kilometri de conductă pe circuitele primar şi secundar si procesul va continua anul viitor. Îi asigur pe bucureșteni si că subvenția la căldură va fi plătită în continuare de Primăria Capitalei la același nivel.

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 14 noiembrie 2019

Reamintesc că am preluat RADET, în 2016, în insolvență de facto, o Regie in moarte clinica, aflata intr-o stare de degradare accentuata, care functiona in sistem de avarie, cu angajati care luptau in fiecare zi sa tina in viata conducte care depasisera 50 de ani. În mandatul meu, pierderile financiare ale RADET au scăzut cu 81% si am inițiat cea mai amplă campanie de reparații și înlocuiri de subansamble tehnice din ultimii ani. Au fost inlocuiti aproximativ 180 kilometri de conductă pe circuitele primar şi secundar si procesul va continua anul viitor”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

În final, primarul Capitalei i-a asigurat pe bucureșteni că subvenția la căldură va fi plătită în continuare de Primăria Capitalei la același nivel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI