Primar PSD, săturat de Dragnea: cum a criticat modificările din justiție

Primar PSD, săturat de Dragnea: cum a criticat modificările din justiție

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la Brăila, au avut loc alegeri PSD pentru liderul județean al partidului de guvernare. Întâlnirea nu a fost fără momente ciudate.

Din multe puncte de vedere, Liviu Dragnea conduce PSD-ul cu o mână de fier și, chiar dacă nu este premier sau președinte al țării, dictează cu entuziasm majoritatea proiectelor legislative care ajung să fie în vigoare în România. Atitudinea sa nu este însă apreciată de toți membrii partidului. Situația a devenit atât de gravă în ultimul an, încât numărul demisiilor din PSD a explodat.

Ședința care a avut loc în acest weekend la Brăila a fost provocată de demisia lui Mihai Tudose. În urmă cu câteva luni, fostul premier a migrat de la PSD la partidul lui Victor Ponta. Din acest motiv, s-au organizat alegeri pentru postul de președintele al organizației județene PSD Brăila.

La eveniment, în mod previzibil, a fost prezent și primarul municipiului Brăila, care a ținut să spună câteva cuvinte. Pe lângă membri PSD obișnuiți, publicul a fost format din lideri importanți de la Capitală. Codrin Ștefănescu, Rovana Plumb, Sorina Pintea sau Mihai Fifor au fost doar câteva dintre personalitățile care au făcut valuri la fața locului. Cu toate acestea, Marian Dragomir a simțit nevoia să vină cu o ”sugestie” la adresa PSD-iștilor de la conducerea țării.

„Trebuie să discutăm despre realizările din județe, ca să ia exemplu cei de la centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Terminați odată cu Legile justiției! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați, dar abandonați subiectul. Ne face rău tuturor”, a spus primarul Marian Dragomir în timpul discursului său. În mod surprinzător, mulți dintre membrii PSD prezenți în sală au aplaudat la auzul acelor cuvinte.

La finalul ședinței, în urma alegerilor, postul lui Mihai Tudose a ajuns să fie ocupat de parlamentarul Ion Rotaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI