Dragnea a ajuns la spital după ședința de la PSD Ilfov. Care este cauza

Dragnea a ajuns la spital după ședința de la PSD Ilfov. Care este cauza

Dragnea a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizația locală. Șeful PSD a vorbit celor prezenți o bună bucată de timp. La puţin timp după declaraţii, Liviu Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital, conform Digi24.ro.

UPADTE: Liviu Dragnea a fost supus unor investigaţii medicale, a făcut un RMN, iar medicii au decis ca liderul PSD să fie ţinut în spital câteva zile. În perioada următoare, medicii vor decide dacă este cazul ca șeful PSD să fie supus unei intervenţii chirurgicale.    Potrivit lui Codrin Ştefănescu, ar fi vorba de o dublă hernie de disc.   „Ar fi vorba de o dublă hernie de disc, dar vor mai fi făcute investigaţii în cursul zilei de azi pentru un diagnostic concret şi pentru a se decide dacă este nevoie de operaţie. Durerile s-au acutizat în ultimele săptămâni. Medicii sunt puţini îngrijoraţi, dar sperăm să fie bine“, a declarat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la televiziunea Antena 3.

—————————–

Colegii de partid care l-au însoțit la unitatea medicală spun că șeful PSD urmează să fie supus unui examen RMN.

Liviu Dragnea a acuzat dureri puternice de spate, ca și ieri, la Dâmbovița, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizația locală.

Dragnea s-a plâns că în sală este foarte frig și că îi este aproape imposibil să se deplaseze.

Surse din partid au declarat că liderul partidului social-democrat ar fi făcut săptămâna trecută câteva injecții, tot în urma unor dureri puternice la spate.

Liviu Dragnea trebuie să fie prezent mâine la Brăila.

În funcție de ca va spune medicul astăzi, rămâne de văzut dacă liderul PSD își va continua turneul prin țară.